maandag 6 augustus 2018

Sleuven dichtsmeren

Neemt u iets anders als tegels, dan moeten de sleuven na afloop wel dicht gesmeerd worden. Indien gewenst kunnen wij u verwijzen naar een extern vloerenlegbedrijf uit onze regio, die volledig gespecialiseerd is in het dichtsmeren van de sleuven. Deze firma hanteert een prijs van € per m² all-in!


Sleuven dichtsmeren vloerverwarming Heeft u als vloerafwerking pvc, vinyl, siergrindvloer of marmoleum zowel gelijmd als zwevend. Dan moeten de sleuven dicht gesmeerd worden na het infrezen. Na het in frezen van de sleuven worden deze niet standaard dicht gesmeerd.

De reden dat wij de sleuven dichtsmeren is eigenlijk vrij eenvoudig, het is weleens voor gekomen dat onze klanten het zelf willen dichtsmeren of dat hun vloeren-bedrijf die de vloer komt aanleggen het in hun pakket heeft zitten, uiteraard mag u dat natuurlijk zelf beslissen. Nu kan ik dit dichtsmeren met snelgips of zoiets. Maar ik zou het voor de zekerheid zo sterk mogelijk willen afwerken. Kan ik dan het beste metselspecie gebruiken of maakt dat niets uit qua sterkte?


Geleidingsverschil is ook niet wenselijk, dit geeft meer warmte af aan de sleuven dan aan de rest van de cementdekvloer en van een egaal verwarmde vloer is dan geen spraken meer. De sleufen moeten in iedergeval goed gevuld zijn dat is wel het belangrijkste. Dichtsmeren sleuven vloerverwarming.


Wanneer u de vloerverwarming laat infrezen dan zullen de sleuven dichtgesmeerd moeten worden. De vloerenmeester kan naast het infrezen van uw vloerverwarming ook de sleuven dichtsmeren.

Dit kunnen wij direct op de dag zelf na het infrezen doen indien er tijd over is. Unsubscribe from Benny Evens? Ga binnenkort aan de slag met het dichtsmeren van de sleuven van de afvoeren, elektriciteit en waterleidingen. Iemand tip of tricks, welk materiaal heb ik zeker nodig? Hoorde ook al eens de sleuven van warmwaterleidingen volledig met pur dicht te doen?


De sleuven met egaline dichtsmeren raden wij af. Egaline is namelijk dusdanig dun en vloeibaar dat het onder de buis kan kruipen en de buis hierdoor kan gaan drijven, met als gevolg dat de buis boven het vloeroppervlak uitkomt. Wanneer u de sleuven door ons dicht laat smeren, dan wordt dit gedaan met een cementmortel van het merk Eurocol. In mijn woning zijn vandaag de sleuven en leidingen voor vloerverwarming gelegd. Wij gaan hierop een PVC-kliklaminaat leggen en daarom moeten de sleuven worden dichtgesmeerd.


Welk vulmateriaal raden jullie aan? Ik heb op het internet en hier het forum gezocht maar geen bevredigend antwoord gevonden. Ben jij op zoek naar iemand die jouw ingefreesde vloerverwarming netjes kan dichtsmeren ? Dan ben je bij Vloerloods aan het juiste adres. Wij smeren dagelijks de sleuven van de vloerverwarming dicht met snelcement of egaline.


Benieuwd naar de mogelijkheden? De materie is klaar en dan de sleuven wat bevochtigen met ofwel plantensproeiertje ofwel wat pletsen in de emmer. Heb dat laatste gedaan want had sproeiertje vergeten.

En dan zoals Naish al zei, het in de sleuven smijten. Dit dus gebruikt voor het dichtsmeren van de sleuven. Het egaliseren is met een ander middel gedaan, ook van Schonox.


Dit is een vloerenbedrijf wat continu pvc en marmoleum legt. Hun bestellen dit per pellet en werken enkel met Schonox. Als je dit gaat gebruiken raad ik je aan om iets meer water te gebruiken als op de verpakking staat. Zo werkt dit bij alle vloerverwarmings- bedrijven. Zoals al eerder aangeven kunt u direct uw tegels op de vloerverwarming sleuven verlijmen.


Wanneer we vloerverwarming frezen, komen de sleuven ca. Ik heb alle electrasleuven gezaag leidingen en dozen aangebracht. Kleine stukjes opvullen deed ik in het verleden met grote gatenvuller van alabastine. Met het huidige aantal meters wordt dat veel te prijzig.


Dus informeerde ik eens bij de bouwmarkt op de hoek voor andere mogelijkheden (Fixet). Kunnen ook de sleuven dichtsmeren. Ook kunt u via de offerte knop snel een vrijblijvende offerte ontvangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts