woensdag 29 augustus 2018

Wintergroene haagplanten

Goedkoopste landelijke bezorging. Bestel direct bij Haag-Planten. Alle haagplanten vind je op beslist. Ruime keus aan wintergroene haagplanten online.


Het maken van de juiste keus begint bij een compleet assortiment. Hoe meer aanbo hoe meer kans dat je de perfecte haag zult vinden.

Dit is een van de voornaamste redenen dat wij onze wintergroene haagplanten online aanbieden. Wintergroene haagplanten zijn dan ook meestal uitheemse soorten, die we in onze eigen natuur zelden zien, en ook bijvoorbeeld in het openbaar groen vaak ontbreken. Een tuin met deze haagplanten is dus verrijking voor de hele buurt! Sommige wintergroene haagplanten zijn echte klassiekers. Deze wintergroene haagplant heeft een opgaande groei.


Wie van strakke, lage hagen houdt, heeft het meest aan deze makkelijk te snoeien buxus sempervirens. Naar wintergroene haagplanten is bij Haagplanten. Mensen hechten aan groen en willen hun tuin het liefst het hele jaar door groen houden.

We zien dan ook vaak tuinen met daarin de prachtigste wintergroene haagplanten. Visser Plant kweekt vele soorten wintergroene haagplanten , van kleinblijvende soorten, zoals de lonicera, tot de grote soorten zoals laurier en olijfwilg of de speelse bamboe die ook goed als haagplant te gebruiken is. Natuurlijk is iedere soort klein te houden door snoei.


Het zijn haagplanten met groen of bont blad dat ook in de winter aan de plant blijft zitten. Zo zorgt je haag het hele jaar voor een groene uitstraling en privacy! Groenblijvende haagplanten voor verschillende doeleinden. Met welke haagplanten je jouw groenblijvende haag maakt, hangt af van de reden waarom je een haag aanlegt. Snelgroeiende wintergroene haagplanten.


Je wil wat privacy rond uw woning, en liefst zo snel mogelijk, niets zo vervelend als inkijk van buren en van de straat. Je bent niet alleen, deze vraag krijgen we vaak. Veel haagplanten zijn beschikbaar in maten tot twee meter en meer.


Deze groenblijvende haagplanten kunnen ook bloeien en zijn gemakkelijk te onderhouden. Japanse hulst kan kopen en planten. Ook onervaren tuinbezitters kunnen bij ons terecht: wij geven uitvoerige informatie over elke plant en geven graag wat tips om het planten van je haag gladjes te laten verlopen. Een belangrijke reden om voor een wintergroene haagplant te kiezen is privacy. Een haag houdt vreemde blikken uit uw tuin (en uit uw huis), groenblijvende heesters doen dit het hele jaar door.


Goede privacy-hagen zijn hoog, hebben een dichte structuur en zijn uiteraard wintergroen. Soorten wintergroene haagplanten uitgelegd door Jurgen Smit.

Wij zetten de mooiste soorten voor je voor je op een rij. Dan is het verstandig een wintergroene haag of groenblijvende haag aan te schaffen. U kunt hiervoor verschillende haagplanten kiezen.


Er zijn ook wintergroene hagen op stam te koop. Bladhoudende of wintergroene haagplanten zijn ideaal als omlijsting van uw tuin. Ook in de winter behoudt de haag zijn blad waardoor u altijd op iets groens uitkijkt én inkijk kunt tegengaan. Wij adviseren u graag over de juiste keus op het gebied van wintergroene haagplanten.


Neem gerust contact op voor meer vragen omtrent groenblijvende haagplanten. Op zoek naar een haagplant die elk seizoen van het jaar mooi vol en groen is? Maak dan een keuze uit onze groenblijvende haagplanten , waarvan de bladeren nooit afvallen. Ook in de herfst en winter blijft het blad gewoon groen, vandaar dat we deze haagplanten ook wel wintergroene heesters noemen. Waarom kiezen voor een groenblijvende haag?


In onze webshop vindt u bekende haagplanten als de buxus, taxus en de hulst. Ilex (hulst) is een stijlvolle groenblijvende haagplant , zowel voor strakke formele hagen als informele heggen. Ttientallen cultivars beschikbaar. De meeste zijn langzame groeiers. Ilex aquifolium of scherpe hulst is de sterkste in ons klimaat.


Ondoordringbaar door het stekelige blad. Pyramidalis’ geeft veel rode bessen. Hoge, wintergroene hagen zorgen voor privacy, lage haagjes geven de lijnen aan en brede, losse hagen passen in grote, informele tuinen.


De mooiste hagen kun je bekijken in de video.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts