maandag 13 augustus 2018

Fort aan de klop bbq

Specialistisch advies nodig? De grootste collectie barbecues hier! Barbecues tegen de laagste prijzen. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment barbecues. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe.

In die tijd zorgde het fort dat de inundatiekanaal de Klopvaart en de sluis beschermd werden. Door de bouw van het Werk bij Maarsseveen werd deze functie overbodig en ging het fort als opslag- en bevoorradingspost en verdedigingswerk dienen. Schuif aan van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 17:uur, en op zondag vanaf 17:uur.


De gerechten worden voor een deel aan tafel uitgeserveerd en zijn deels in buffetvorm. Fort aan de Klop ligt op een prachtige locatie op een. Een prachtige locatie op een eilandje midden in de natuur. Het fort maakt deel uit van de.


Meheer Pluisboard is ook bij ons langs geweest! Aan de rand van de wijken Overvecht en Zuilen, vind je aan de Vecht, dit toffe fort.

Het is een camping, maar ook een horecagelegenhei er is een plek waar je met groepen kunt overnachten, maar waar wij het vooral van kennen, is het fijne kindvriendelijke terras. Iedere avond kun je aanschuiven voor heerlijke vlees en vis van de bbq. Ford aan de Klop , Utrecht.


LEES VERDER als je KANS wilt maken op een BBQ VOOR 2! Geniet van een instant vakantiegevoel! Fort , vaart en buurtschap danken hun naam aan herberg ‘ De Clophaemer’ die bij het veer over de Vecht stond. In de oude artillerieloodsen vind je onze vergaderzalen en de groepsaccommodatie.


En in de zomer kun je kamperen op de historische wallen van het fort. Een tentencamping: we hebben geen plaatsen voor caravans, vouwwagens en campers. Luxury, Culture, Civilization, Nature, PeaceQuiet and a camp-fire ALL close at hand. Op de terugweg naar de auto werd de kleuterdochter van onze vrienden aangereden door een fietser, waarbij de fietser een lelijke val maakte.


Daarnaast is er een parkeergarage bij de Vechtsebanen. Eten en drinken Tijdens je vergadering verzorgen wij graag de lunch en. Maar onaangetast gebleven: een eilandje in Overvecht.


Ons kampeerterrein biedt tentplaatsen op de wallen van het fort. Een stadscamping, maar midden in de natuur. Wat is er toch met die Forten in Nederland? Ze zijn zo leuk opgeknapt voor de horeca!


Nieuwe bestemmingen Forten Veel forten hebben de afgelopen periode een nieuwe bestemming gekregen, van restaurant tot wijnhandel en van camping tot BedBreakfast.

Het ligt langs de Vecht aan de rand van de wijk Overvecht op een kwartiertje fietsen van de Dom. Het gastvrije fort heeft een brasserie met zonneterras en diverse accommodaties. Hier kun je kamperen, vergaderen, logeren en feesten.


Er zijn regelmatig culturele evenementen. Let op: bij het fort zelf zijn geen parkeerplaatsen. Kort daarna werd het bomvrije wachthuis gebouwd. Ook voor onze activiteiten geldt dat wij deze voor u op maat kunnen maken. Dit kan vaak ook inhoudelijk omdat wij onze activiteiten meestal zelf ontwikkelen.


Denk bijvoorbeeld aan vragen over uw bedrijf bij de Vesting Challenge tot bijvoorbeeld het verzamelen van puzzelstukken van een foto van uw bedrijf bij Fort Trivial. De loods kon worden gebruikt als verblijfplaats voor manschappen en opslag van materialen, wagens en zelfs voertuigen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts