donderdag 20 juni 2019

Tuinhuis amstelveen

Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Deze is gevestigd aan de Legmeerdijk 276- vlak achter de bloemenveiling.


In onze showroom hebben wij verschillende producten van verschillende leveranciers staan.

Van 44mm wanddikte tot onze oogappel van 88mm gelamineerd houten. Van 28mm wanddikte tot onze oogappel van 88mm gelamineerd houten. Variërend van klein tot groot tuinhuis en met een dikke of dunnere wanddikte. Alle tuinhuizen , blokhutten en chalets van Blokhutwereld zijn gemaakt van vuren hout en gaan bij goed onderhoud jaren lang mee.


U kunt dus jarenlang en zorgeloos genieten van uw tuinhuisje. U dient dit dan ook zelf te doen. De blokhutten zullen wel met een handleiding geleverd worden, zodat de bouw gladjes zal verlopen.


Enig technisch inzicht en vaardigheden is echter wel vereist.

Maar een ervaren timmerman hoeft u zeker niet te zijn. Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk kopje koffie, vers gebak, een verrukkelijke High Tea, lekkere lunch of gewoonweg een heerlijk drankje op ons sfeervolle terras. Het kleine luikje is voor de hond.


Dit tuinhuis is gemaakt van volledig geïmpregneerd vurenhout. Voordeliger kunnen we het U niet maken: Dat is Prima Blokhutten. De dikkere wand zorgt voor een langere levensduur, nóg sterkere constructie, stoerdere uitstraling, hogere kwaliteit deuren en hogere deuren. Van het adviseren tot het verwezenlijken van uw wensen.


Wij weten namelijk dat we in een persoonlijk gesprek u het beste advies kunnen geven. Het hoeft niet lang te duren, maar wij nemen, indien nodig, uitgebreid de tijd voor u. Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis! Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! U krijgt direct een bevestiging.


In ons portfolio krijgt u een indruk van onze reeds geplaatste projecten. Wij hopen u hiermee inspiratie te geven. Als hobbyruimte of voor andere toepassingen, we vertellen u graag meer over de andere tuinhuizen die we bouwden.


De vogels die fluiten en heerlijke frisse lucht. Een overzicht van onze mooiste tuinhuisjes.

Gezellig om onder te zitten met een groep. Kijk snel op onze website! De laatste jaren is de vraag naar tuinhuisjes en blokhutten enorm toegenomen.


Uit de reacties van bezoekers aan onze showroom zien we dat mensen het leven in de buitenlucht graag willen verlengen. Vandaar ook dat er vaak wordt gekozen een tuinhuisje aan te schaffen in combinatie met een veranda. Amstelveen Guesthouse met berging. Een van de grotere tuinhuisjes, vandaar dat we dit model ook niet een tuinhuisje noemen, maar tuinhuis. Deze is voorzien van een zijluifel: bijzonder gezellig om met je groep vrienden lekker onder te zitten of bijzonder handig om tuingereedschap droog op te bergen.


Tuinders hebben de grond van hun volkstuin in gebruik. De tuinhuisjes die erop gebouwd zijn, zijn eigendom van de tuinders zelf. Iedere tuinder heeft dus zijn tuinhuisje (maximaal m²) in eigendom, en zijn grond (plusminus 3m²) heeft hij in gebruik.


De tuinders zijn lid van de Bond van Volkstuinders, waarvan De Eendracht een afdeling is. Kom bij ons langs en laat u verassen door het vrolijke personeel en het goede advies! Bij ons kunt u ook terecht voor uw maatwerk tuinhuizen of tuinhuisjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts