vrijdag 12 augustus 2016

Extra dik steigerhout

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Let op, oud gemaakt steigerhout geschuurd moet vooraf besteld worden! Die functie heeft steigerhout nog steeds, maar tegenwoordig is het in de meubelwereld ook niet meer weg te denken.


Zoekt u bijzondere, extra dikke steigerplanken in oud grijs? Deze trendy steigerplanken zijn 1 nieuw, maar wel in de kleur van gebruikt oud steigerhout.

Prijs steigerhouten bankje : €99. Steigerplank Nieuw in Oud Grijs 5. Nieuwe gietijzeren poten, in de kleur zwart. Origineel extra dik en breed steigerhout.


Houd rekening (afhankelijk van de drukte) met een levertijd van ca. Deze steigerhouten tafel Kollmar is van extra dikke steigerplanken (4-5cm dik !) gemaakt. Met hetzelfde uiterlijk als een oude steigerhouten tafel is deze steigerhouten tafel Kollmar net even iets steviger qua bouw en uiterlijk. Veel voordeliger dan een eikenhouten tafel en behoorlijk uniek te noemen.


Dit stoere tv meubel is een aanwinst voor u interieur.

Het gebruikte steigerhout is zeer geschikt voor binnen gebruik. Product voordelen steigerhouten tv meubel: Het steigerhouten tv meubel wordt. Vandaar dat ook wij, een mooi assortiment in steigerhout hebben geselecteerd. Wanneer u een een minder zware oplossing zoekt kunt u gaan voor deze 18x195mm steigerplanken. Hoge kwaliteit steigerhout voor de beste prijs.


Houthandel Gorinchem is ook het adres voor tuinhout, vlonderplanken en steenschotten. De planken zijn ovengedroogd en liggen hier lekker binnen, dus je kan meteen aan de gang om dat gewilde meubelstuk te maken. Overigens is het hout ook een prima product voor buiten!


Deze extra dikke planken zijn wel heel erg extra , extra mooi om een robuuste tafel, bureau of kast van te. Extra dik steigerhout geeft een nog robuustere uitstraling! Kijk vooral op de site voor meubelen van extra dik. Kloostertafel ‘Aduard’ is een eettafel gemaakt van extra dik (5cm) steigerhout.


Deze stoere tafel van steigerhout “Millau” heeft een stoer tafelblad en stevige poten voor een strakke en solide look. De poten staan 2cm van de rand. Vergelijkbare zoekopdrachten voor dik steigerhout.


Wij hebben naast nieuwe en gebruikte planken met de standaard maat van 2cm ook extra dikke en dunne steigerplanken van 2cm, 5cm en 6cm dikte. Deze tafel is gemaakt van extra dikke steigerhout planken. We maken deze steigerhouten tafel.


De maximale lengte van de planken is meter.

Het is ook mogelijk om extra dikke planken te verwerken in het meubel naar wens. De breedte is gelijk aan de gewone plank, echter de lengte is maximaal meter. Dit geeft de steigerhouten tafel een extra robuuste uitstraling en deze is ook helemaal geschikt voor binnen en voor buiten.


Vind dik steigerhout op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Dagen niet goed geld terug garantie ! Groot assortiment nieuwe en old look steigerplanken, zwarte en douglas steigerplanken en meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts