maandag 27 augustus 2018

Kleurvaste bestrating

Zoek naar betontegel 60xop de nieuwe KensaQ. Koop nú Bestrating in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ruim assortiment bestrating.


Op zoek naar sanitair tiel? Telefoonnummer, adres en meer! Kleurvaste bestrating krijgt de laatste jaren steeds meer aandacht. De reden dat kleurvaste bestrating zijn kleur blijft houden is dat de deklaag gemaakt wordt van natuurlijke mineralen. Hiervoor worden uitsluitend de beste mineralen gebruikt zoals graniet, porfier, kwartsiet en basalt.


Dit kan op verschillende manieren worden toegepast op deze kleurvaste bestrating. Bijvoorbeeld door vermalen natuursteen aan de toplaag toe te voegen of kleurechte mineralen. Aanleg van uw bestrating is ook mogelijk, wij werken met zeer ervaren stratenmakers die het vak sierbestrating tot in de puntjes beheersen. Naast bovenstaande soorten bentonstenen die voorzien zijn van een kleurechte deklaag hebben natuurlijk ook een ruime sortering van keramische tuintegels. Deze horen toch wel tot de meest kleurechte en onderhoudsvriendelijke soorten bestrating.


Kleurvaste bestrating

De gebakken klinker is altijd. Van eenvoudige betontegel tot exclusief. In tegenstelling tot betonbestrating blijft dit soort zijn kleur houden. Ook qua bewerking zijn er verschillende soorten te koop.


Deze mineralen zorgen voor een duurzame, slijtvaste, kleurvaste en gemakkelijk te onderhouden bestrating. Kleurechte stenen en tegels zijn maatvast en tijdloos waardoor uw terras, oprit of tuinpad jarenlang mooi blijft. Het merk MBI is de uitvinder van bestrating met een kleur behoudende deklaag. Waarom is kleurvaste bestrating zo belangrijk? De meeste mensen zullen antwoorden dat ze juist op de kleur vielen, het past bij het ideale beeld van het tuin of terras.


Daarom bieden wij een groot aantal kleurvaste terrastegels en klinkers aan. Deze granulaten zorgen in combinatie met hoogwaardige pigmenten op basis van ijzeroxiden, voor een diepe en langdurige inkleuring. Nieuw gebakken bestrating is perfect voor mooie paadjes en opritjes in uw tuin. Dit kan vakkundig aangelegd worden in elleboogverban visgraatverband of halfsteenverband.


Excluton, Bylandt en Wienerberger. Bovendien is de kleurechte bestrating eenvoudig in het onderhoud. Omdat deze stenen altijd mooi blijven geeft u meer kleur aan bijvoorbeeld uw oprit, tuinpad of terras. Verschillende kleuren en formaten voor bodemprijzen!


Let op: beperkte voorraad. Betonstenen die gemaakt zijn op basis van kleurstoffen zijn nooit kleurecht. Onder invloed van het weer, het gebruik, de reinigingswijze verliezen stenen met kleurstof in de loop der jaren een deel van hun oorspronkelijke kleur.


Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze webwinkel te vergemakkelijken. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser instellingen. De hoogwaardige grondstoffen voor dit assortiment worden in Europese groeven gewonnen. Betonstraatstenen kunnen in bijna elk gewenst formaat gemaakt worden. Bouwmaterialen Zeeland is een web shop van BPG de Jonge.


Kleurvaste bestrating

Via deze web shop willen wij het voor onze klanten gemakkelijker maken om ons uitgebreide assortiment te. De toplaag van deze kleurvaste.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts