woensdag 15 augustus 2018

Terrasoverkapping landelijke stijl

Zelfbouw Douglas Overkapping. Terrasoverkappingen op beslist. Dan is een terrasoverkapping echt iets voor u. Een terrasoverkapping zorgt voor beschutting tegen regen, wind en zelfs zon als u dat wilt.


Heeft u een woning in een meer landelijke , rustiek stijl , dan zijn onze terrasoverkappingen in smeedijzer heel geschikt. We maken ze volledig op maat en naar uw persoonlijke stijl en goesting.

Een duurzame (kap)schuur, prieel, overkapping, veranda of garage op maat laten bouwen? Landelijke Bouwstijl levert al jaar vakwerk! U bent op elk moment beschermd tegen te veel zon, maar ook tegen weer en wind. De V918-Purbeck is een terrasoverkapping in Victoriaanse stijl. Geen strak design dus, maar sierlijke details, rustieke ornamenten en een klassieke goot.


Hierdoor past deze terrasoverkapping perfect bij een landelijk huis. Maar ook tegen de gevel van een moderne woning zal de Purbeck niet misstaan. Kies voor kwaliteit en stijl !

Wij produceren en monteren alleen maatwerk! Wil jij graag zo’n landelijke terrasoverkapping ? Haal dan alvast wat inspiratie uit onze realisaties of kom gewoon eens een keertje langs in onze toonparken. Hier vind je namelijk meer dan modellen in de meest uiteenlopende stijlen en vormen.


Daarnaast helpen we je graag met professioneel advies om de constructie van je dromen samen te. Voor een exclusieve eikenhouten overkapping in Engelse stijl bent u bij Livinlodge aan het juiste adres! Of het nu om een aanbouw of losstaande constructie gaat, elke terrasoverkapping wordt in eigen atelier op maat vervaardigd uit hoogwaardig hout en tot in de puntjes afgewerkt. En al houdt u van een landelijke stijl , misschien wilt u het toch eerder strak houden.


U hoeft niet te kiezen voor een smeedijzeren terrasoverkapping met krullen. In een landelijke stijl kunnen we uw terrasoverkapping ook zonder al te veel toeters en bellen creëren. Inspiratie inrichting landelijke veranda. Veranda landelijk karakter geven: kleurgebruik. Zandkleuren, gebroken wittinten en aardekleuren zijn heel typerend voor de landelijke stijl.


Schoren zijn schuin afgezaagde stukken frame in de bijpassende kleur van uw terrasoverkapping , die tegen de palen en tegen het bovenste frame bevestigd dienen te worden. Hiermee geeft u uw terrasoverkapping een prachtige afwerking en een landelijke uitstraling, als bij een traditionele veranda. Beide stijlen zijn gelijk in prijs en toepasbaarheid. Het is ook mogelijk om beide stijlen met elkaar te combineren, bijvoorbeeld door te kiezen voor een moderne goot met klassieke staanders.


Bij het bestellen kiest u dan de stijl van de goot die u wenst, en bij het veld opmerkingen geeft u aan welke staanders u erbij wil hebben.

Open kast landelijke stijl. Binnenkijken landelijk interieur. Krans op groen houten luik. Olijfbak Ideeën overkapping landelijke stijl.


Voor de voorzijde van uw terrasoverkapping kunt u kiezen uit een open voorzijde, of een voorzijde met een glazen schuifwand. Als u voor een open voorzijde kiest, kunt u de overkapping verfraaien door te kiezen voor schoren. De schoren worden bevestigd aan de staanders en geven de overkapping een extra landelijke uitstraling. Vind jij een houten terrasoverkapping ook zo mooi? De landelijke en natuurlijke stijl van zo’n bouwwerk is zo passend in een tuin.


Het lentegevoel en de drang om weer buiten te zitten op het terras wordt geprikkel een overkapping van hout maakt dat plaatje echt compleet. Vergeet, naast het materiaal, ook de inrichting niet te berekenen. Je moet de muren een bepaalde tint geven, een mooie vloer en meubelen plaatsen.


Daarnaast een tapijt, meubels, wanddecoratie en eventueel gordijnen of screens voorzien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts