dinsdag 28 augustus 2018

Kastanje hekwerk intratuin

Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Bestel direct je schutting online! Intratuin heeft natuurlijk óók alles voor tuin, terras en balkon. Een tuin hoeft niet per se achter een huis te liggen, tenslotte.


Voor heel veel mensen is het terras of balkon hun tuin. Want op je terras of balkon kan je vaak heel veel groen kwijt. En dat lekkere plekje is pas echt compleet met een leuke tuininrichting.


Kastanje hekwerk in uw tuin. Ook in uw eigen tuin kunt u een hekwerk van kastanjehout gebruiken voor een landelijke of juist strakke sfeer. Het kastanjehout is erg mooi te combineren met Douglas hout, omdat dit ook een robuuste en landelijke uitstraling heeft. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Wij produceren het kastanje hekwerk op onze werf in Harderwijk.


Wij leveren niet alleen aan particulieren, maar ook aan groothandels, hoveniers en aan de overheid. Het engelse schapenhek onderscheid zich van de franse variant doordat. Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt.


Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën. Wanneer u voor een kastanje hekwerk kiest, weet u zeker dat uw hekwerk nog vele jaren meegaat. Het materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk, u hoeft het hout niet te behandelen. Een hek van kastanje gaat wel tot jaar mee en door weersinvloeden als vorst, regen en zon zal de robuuste, landelijke uitstraling van het hek alleen maar toenemen.


De punten zijn met een kapmes gemaakt, waardoor het een natuurlijke en pure uitstraling heeft. Het Engelse hekwerk is verkrijgbaar in verschillende latafstanden. Hiermee wordt de opening tussen de kastanje latten bedoeld. Er is Engels hekwerk met tot centimeter latafstand en met tot centimeter latafstand. Shop nú alle soorten schuttingen!


Een kastanjehouten hekwerk of schapenhek geeft uw tuin een mooie landelijke natuurlijke uitstraling. Wekelijks worden duizenden kastanje palen en meters kastanje hekwerk geimporteerd en bij klanten overal in het land afgeleverd. Kies bij onze houthandel uit ronde palen en kant en klare kastanje hekwerken op rol. De kastanje palen en het kastanje hekwerk importeren wij rechtstreeks uit Frankrijk en Engeland.


Het hout komt uit zogenaamde productiebossen waar alleen gekapt wordt volgens het principe van duurzame bosbouw. Wij leveren dan ook een groot deel van ons palen en hekwerk met duurzaamheids keurmerk. Dit type tuinhout is zeer geschikt voor omheiningen van uw erf of voor afsluitingen voor uw schapen, geiten en honden.


Het Frans en Engels hekwerk wordt aangeleverd op rollen van en 10m. Normaal gesproken wordt om de circa 2m een kastanje paal de grond in geslagen waaraan het kastanje hekwerk wordt bevestigd. Hekwerk en poorten bestellen bij Praxis. Het kastanje hekwerk is gemaakt van gekloofde kastanje latjes die aan elkaar worden bevestigd door gevlochten sterk ijzerdraad. Bij Praxis vind je alle benodigdheden voor gaashekwerk, tuinhekken, sierhekwerk en overige materialen waarmee je een omheining kunt aanbrengen.


Voor al het hekwerk leveren wij een bijpassende poort. Voor de voor- of achtertuin is een poort tot een meter heel geschikt. Belangrijk is dat de hoek en eindpalen stevig staan en eventueel voorzien zijn van een schuin geplaatste schoorpaal zodat het hekwerk , voor een mooi resultaat, er strak langs getrokken kan worden.


Schapenhek kastanjehout ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts