dinsdag 28 augustus 2018

Garage met veranda

Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Alle verandaverlichting op beslist. Bestel snel jouw buitenverlichting.


Ben je van plan om een filmpje te pakken bij Pathé De Kuip? Of een woonwinkel te bezoeken en gezellig op Zuid een hapje te eten?

Parkeer dan bij De Veranda. Het eerste uur parkeer je hier gratis. Let op: Bij evenementen in Stadion Feyenoord is de gehele garage gereserveerd voor het Stadion Feyenoord en daarom niet toegankelijk voor andere gasten. Garage Oklahoma 500x5geïmpregneerd Gratis levering aan huis in Nederlan België en de Duitse grensstreek. Combinaties met bijvoorbeeld een terras overkapping, zoals een veranda of een carport om uw auto onder te zetten, zijn natuurlijk ook mogelijk.


U zegt het maar en wij maken het. Ga snel op zoek naar uw ideale garage en bel of mail ons voor een afspraak om de verdere mogelijkheden, voor uw garage te bespreken. Ik accepteer cookies om deze inhoud te kunnen zien.

De voordelen van een houten garage is dat deze net zoveel ruimte en bescherming biedt als een betonnen exemplaar. De aanschafprijs van hout ligt echter wel veel lager. Bovendien is het eenvoudiger om een bouwvergunning aan te vragen voor een houten garage dan voor een betonnen bouwwerk. Wij kunnen dan ook in de garage maken van deze sandwichpanelen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Als de garage enkel dient om de auto droog te laten staan kan het de moeite waard zijn om de overweging te maken om een carport te laten bouwen.


Een carport is simpelweg gezegd een overkapping voor uw auto. Carport , veranda , overkapping , garage , tuinoverkapping ,. Wij willen graag een fietsenstalling met groen dak. Zie referentiefoto en schets voor meer info in de bijlage. Denk bijvoorbeeld aan de verschrikkelijke vorst en uw auto krabben in de winter of het hete stuur vastpakken als de zon in uw auto schijnt in de zomer. Bij Fonteyn vindt u een uitgebreid assortiment veranda's en overkappingen.


Met een garage heeft u hier geen last van. Brecht en Klaar hebben net een rijwoning gekocht en wensen deze achteraan uit te breiden met een veranda. De veranda heeft een oppervlakte van m². Voor de verbinding tussen de woning en de nieuwe veranda dient in de dragende achtergevel een nieuwe opening te worden gemaakt.


Met onze unieke 3D-configurator ontwerpt u uw eigen tuinhuis, blokhut, overkapping, veranda , garage of carport in slechts enkele stappen.

Dit biedt een groot voordeel: u kunt uw tuinhuis of overkapping helemaal naar uw persoonlijke wensen ontwerpen. Naast de vele houtproducten voor huis en tuin kunt u bij Houthandel van Gelder ook terecht voor uw maatwerk houtbouw. Houten bouwpakket met pen en gat verbinding: compleet voor het maken van bijvoorbeeld een carport, schuur, garage of veranda. Gebouwerbij voor u ook op maat gemaakt! Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan!


Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde aannemers uit uw regio! Bekijk het bord Garage veranda van gebelme op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Tuinhuisjes, Tuinhuizen en Tuin veranda.


Blokhut, tuinhuis, chalet, houten garage of overkapping op maat kopen? Ik wil graag mijn garage ombouwen tot schuur inclusief veranda. Garage is ongeveer mbeton segment wand en golfplaten dak.


Bouwtekening graag in de offerte opnemen, afvoeren van het oude materiaal ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts