dinsdag 14 augustus 2018

Hoogkoor zwemmen

Het zwembad heeft een 25-meterbad en een instructiebad. En natuurlijk kun je hier ook je zwemdiploma halen. Voor recreanten zijn er tal van mogelijkheden.


Hoogkoor biedt aan diverse sportverenigingen onderdak, zoals de basketbalvereniging, badmintonclub, volleyvereniging, hockeyclub en de zaalvoetbalclub. Ga samen ravotten en spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de. Leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nog veel leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles.


Toe aan quality time met het gezin of vrienden? Op zondag kun je met het hele gezin zwemmen tijdens het familie zwemmen. Donderdagavond kun je vrij zwemmen en vrijdagavond disco zwemmen ! Dus waterpret voor iedereen! Inmiddels maakt hij al meer dan jaar deel uit van het heren waterpoloteam. Daarnaast heeft Jack zich ook ingezet als waterpolo secretaris.


Jos (jaar lid) is ook op jonge leeftijd begonnen met zwemmen en heeft als keeper deel uitgemaakt van één van de meest succesvolste teams van BZPC. Op dit moment is er géén wachtlijst om te kunnen starten met de zwemlessen, waardoor je al snel kunt deelnemen. Wil je eerst een impressie voordat je de lessen aanschaft? Sportcentrum ‘t Hoogkoor is een accommodatie waar je op verschillende manieren aan sport en ontspanning kunt doen.


Er zijn heel veel mogelijkheden. Optisport – Sportcentrum ’t Hoogkoor biedt verschillende zwemlessen in Boxmeer aan. Zwemmen met carnaval in het Hoogkoor. Zie de poster van zwembad het Hoogkoor. Het ‘carnavalszwemmen’ is op vrijdag februari in Boxmeer.


Ouder- en kind zwemmen Samen met uw kind zwemmen , onder deskundige begeleiding. In het water wordt op een speelse manier lesgegeven. Door deze les leert uw kind om te gaan met de eigenschappen van het water zoals: druk, weerstand en stroming. Ook op de gezondheid van uw baby heeft deze les een positieve invloed. Zwembad ’t Hoogkoor in Boxmeer neemt op zaterdag juni deel aan een wereldrecordpoging watertrappelen.


In zwemgroep zwemmen de wat oudere kinderen en de meer ervaren zwemmers. Beide groepen zwemmen 2x per week. Onder leiding van gediplomeerde trainers wordt in beide groepen een goede zwemtechniek in alle slagen aangeleerd (vlinderslag, rugcrawl, borstcrawl en schoolslag), om vervolgens te trainen op het verhogen van de zwemsnelheid.


Een spannend minigolf-parcours in paars avondlicht en met allerlei andere spectaculaire effecten. Vijftien banen, allemaal met een eigen sportthema. Sporten die allemaal in ’t Hoogkoor worden gedaan bij de verschillende verenigingen. Wil jij leren zwemmen met een echte zeemeerminnenstaart? Doe dan mee aan de nieuwe cursus en haal een echt zeemeermindiploma!


Er zullen 8-weekse cursus zeemeerminzwemmen starten. U kunt zich inschrijven voor de donderdagcursus of de vrijdagcursus. Op december zijn wij gesloten vanaf 18.


Zeemeerminzwemmen komt te vervallen) - Op december zijn wij gesloten vanaf 13.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts