woensdag 29 augustus 2018

Kärcher k2 premium home

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Kärcher KPremium Home tot goedkoper. Deze hogedrukreiniger is uitgerust met een reinigingsmiddeltank voor extra comfort. Ideaal voor oppervlakken rondom het huis en op lichtere vervuiling.


Full Control Power en click.

De reiniger is uitgerust met een reinigingsmiddeltank, wat het aanbrengen van reinigingsmiddelen eenvoudig maakt. De KPremium Home is uitgerust met een reinigingsmiddeltank voor extra comfort. Perfect uitgerust voor incidenteel gebruik op lichte. U hoeft dus niet meer van lans te wisselen. De druk regelt u eenvoudig op het pistool dat tevens voorzien is van een handig LCD-scherm zodat u altijd kunt zien op welke stand hij staat ingesteld.


Groot aanbod tuinartikelen online! Bestel jouw Karcher Kbij wehkamp. Voor 23:bestel is morgen thuis! Bever: Het grootste outdoor assortiment van NL.

Dankzij de hoge greep en de wielen verrijd je hem gemakkelijk zodat je vliegensvlug door je tuin heen bent. Dan moet de capaciteit natuurlijk ook nog wel even meezitten. De N-Cor-pomp genereert een werkdruk van 1bar en een wateropbrengst van maximaal 3liter per uur. Hij is uitgerust met een slang van meter.


Als je liever schoonmaakt met een sopje, voeg je reinigingsmiddel toe aan de tank. De waterfilter beschermt de pomp tegen vuildeeltjes. Ein praktischer Reinigungsmitteltank macht die Arbeit mit dem „ KPremium Home “ besonders komfortabel. Der Hochdruckreiniger eignet sich bestens für gelegentliche Einsätze und leichte Verschmutzungen wie man sie etwa von Fahrrädern, Gartenwerkzeugen oder Gartenmöbeln kennt.


De symbolen geven de ideale toepassingsgebieden weer voor de drukinstelling. De hogedrukreiniger werd ontworpen voor een occasioneel gebruik en voor de verwijdering van lichte vervuiling rondom het huis, op fietsen, tuingereedschap of tuinmeubilair. Om daar achter te komen is het nodig om de prijzen van verschillende aanbieders naast elkaar te leggen en te vergelijken.


Met een waterdruk van 1bar en wateropbrengst van 3liter per uur reinig je je tuinmeubelen, fiets en terras. Speelgoed waar je ook echt wat aan hebt, hogedrukreinigers. Het zit een beetje in de naam van het beestje. Ein Reinigungsmittelkonzentrat gehört ebenfalls zur Ausstattung und kann dank des entsprechenden Tanks besonders einfach verwendet werden.


De kit omvat een wasborstel voor de effectieve verwijdering van grauwsluier, een 0. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Download hier gratis uw Karcher Hogedruk reiniger handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Denk aan het schoonmaken van je fiets, tuingereedschap en tuinmeubilair. Op zoek naar karcher kpremium tuinartikelen? Vind de voordeligste karcher kpremium tuinartikelen op VERGELIJK. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts