maandag 6 augustus 2018

Stofzuiger zonder draad

Specialistisch advies nodig? Bekijk sale hier en bestel direct. Robuust ontwerp voor zware industriële omstandigheden. Voor ieder huishouden de juiste stofzuiger.


Welk model past bij uw situatie? Ervaar de hygiëne van Miele- stofzuigers.

Wereldwijd als beste getest! Draadloos betekent wel dat je je stofzuiger regelmatig moet opladen. Behalve op merk kun je hier ook vergelijken op stofopvang en zuigkracht. Makkelijk te legen – zonder zak.


Het zakloze filtersysteem zorgt er niet alleen voor dat u in het vervolg geen dure vervangingsfilters hoeft aan te schaffen, maar maakt ook een snelle en eenvoudige filterleging mogelijk: koppel de filterdoos eenvoudig los van de draadloze stofzuiger , draai de deksel om en gooi het vuil weg. Bovendien is de stofbak klein zodat je die veel vaker moet legen dan bij een gewone stofzuiger. Het is dus geen vervanger van een gewone stofzuiger.


Met de opzetstukken en meter lange snoer kom je overal eenvoudig bij.

Dan hang je hem in de houder aan de muur. Stofzuigen wordt een makkie met dit lichte exemplaar. De Bosch BCS812KAis een steelstofzuiger zonder snoer. Bij deze stofzuiger worden twee krachtige accu’s en een snellader geleverd. Terwijl je aan het stofzuigen bent, kun je de andere accu opladen.


Doordat de stofzuiger snoerloos is, is hij altijd gebruiksklaar zodat je direct kunt beginnen met stofzuigen. Heb jij huisdieren en lijkt een robotstofzuiger jou handig bij al die dierenharen? Maar niet alle robotstofzuigers zijn geschikt voor die rondvliegende honden- en kattenharen. Jij hebt dan een robot nodig met ZONDER ronddraaiende midden borstels.


Hier gaan namelijk de haren omheen klitten. Het grote voordeel van dit type stofzuiger is dat ze makkelijk zijn in gebruik. Je hoeft namelijk geen ‘karretje’ achter je aan te slepen. We hebben de zakloze stofzuiger uitgebreid besproken. Dit type stofzuiger neemt veel in populariteit toe.


Maar hij heeft ook een aantal nadelen ten opzicht van een stofzuiger met zak. In een rap tempo een schone vloer, daar koop je een stofzuiger voor. Uit onze test blijkt dat stofzuigers vaak moeite hebben om huisdierharen van tapijt te zuigen.

De meeste stofzuigers zonder zak zuigen iets minder goe maar er zitten toppers tussen. Een stofzuiger kopen is misschien niet de leukste bezigheid. Maar een goede stofzuiger kan er wel voor zorgen dat stofzuigen in huis een veel gemakkelijkere klus wordt.


De nieuwste stofzuigers combineren een uitstekende zuigkracht met een prettig en eenvoudig gebruik. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Steelstofzuigers online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Men kiest steeds vaker voor een zakloze stofzuiger en minder vaak voor de traditionele stofzuiger met zak.


Bij de variant zonder zak komt het stof in een stofreservoir terecht, in plaats van in een zak. Het apparaat zuigt stof en ander vuil naar. Een HEPA-filter of anti-allergie filter is een filter dat ervoor zorgt dat de uitblaaslucht van je stofzuiger schoon is. Kies dan een stofzuiger met Hepa filter 1 of 15. Deze filters houden 9 van de stofdeeltjes tegen.


Voor het beste resultaat raden we je aan iedere maanden het filter te vervangen. De traditionele stofzuiger heeft een snoer en is zowel met stofzuigerzak als zonder zak te verkrijgen. Wil je wat meer flexibiliteit, dan kan je kiezen voor een steelstofzuiger omdat deze draadloos zijn. Deze stofzuiger zuigt als een beest, hij heet dan ook niet voor niets de Multipower Pet, speciaal voor huishoudens met huisdieren.


Op een bank haalt-ie de kattenharen heel goed weg, maar daarbij bijna ook de stof van je bank zelf, hij is net iets te ruw. Onder de bank zuigen lukt niet, want hij komt door zijn dikte nergens makkelijk onder. Lichtgewicht stofzuiger van TurboTronic met opzetstukken.


Met het meter lange snoer en de opzetstukken kom je overal bij. Hij is makkelijk schoon te maken en na gebruik hang je hem in de houder aan de muur. Zo heb je veel bewegingsvrijheid en hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. Bij een stofzuiger zonder zak wordt al het vuil en stof opgeslagen in een apart reservoir. Dit kan handig zijn als u wilt besparen op de aankoop van stofzakken.


Al hebben zakloze stofzuigers ook een aantal nadelen: over het algemeen zijn ze minder efficiënt, lawaaieriger, is de uitblaaslucht vuiler en moet u de opvangbak vaker leeg maken. Met enkele simpele handelingen kan je die trouwens snel leegmaken, rechtstreeks in de vuilnisbak en zonder morsen. Gedaan met verlies aan zuigkracht en volle, stinkende stofzuigzakken!


De draad van de stofzuiger is lang genoeg waardoor je in één keer een groot deel van je woning kan stofzuigen, eindelijk eens een merk dat hierop niet bespaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts