donderdag 23 augustus 2018

Kapschuur eiken

Groot aanbod aan kwalitatieve kapschuren tegen de beste prijs. Meer dan 1modellen in de showroom, kom langs voor inspiratie voor uw tuin! Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig?


Alle kapschuren vind je op beslist.

Bestel simpel en snel jouw tuinhuisjes. Wij kunnen u van een tekening voorzien, die u bijvoorbeeld kunt gebruiken bij het aanvragen van uw vergunning. Daarnaast maken wij duidelijke sfeerimpressie zodat u exact weet hoe uw eikenhouten kapschuur eruit gaat zien. Eiken kapschuur laten monteren. Wellicht heeft u niet de kennis of de tijd om de eiken kapschuur zelf te monteren.


Op zoek naar een mooie kapschuur ? Ook een eiken kapschuur bouwen? Laat u inspireren door deze unieke kapschuur op maat.

De houten kapschuur bestaat uit een eiken constructie, uitgevoerd met een eiken sporenkap met genuanceerde dakpannen. De prachtige houtbouw kapschuur is uitermate duurzaam door het gebruik van eikenhout en enorm sterk door de unieke pen-en-gatverbindingen. Kapschuur op maat laten maken? Een kapschuur is een aanwinst voor je erf of tuin.


Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan voor uw eigen unieke douglas of eiken kapschuur op maat! Door deze constructie krijgt u een landelijk uitstraling. De eiken balken zorgen voor een tijdloos en sfeervol aanzicht in uw tuin. Wanneer een lariks douglas kapschuur met bijvoorbeeld Perkoleum of Ecoleum wordt behandel stijgt haar levensduur tot klasse 2. In klasse biedt QS Gartendeco u de houtsoorten Red Cedar of eiken aan. Deze kapschuren vallen onder maatwerk.


Wilt u een kapschuur op maat, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met het team van QS. NuBuiten is specialist in kapschuren , in een grote variatie aan modellen en prijsklasses. Een (Drentse) kapschuur geeft uw tuin een stoere, robuuste en landelijke uitstraling. De hoge nok maakt uw kapschuur ruimtelijk. Niet als u het plaatsen en de afwerking zelf doet.


Zonder enige concessies te doen aan de kwaliteit levert Lignum rechtstreeks aan de eindverbruiker kant en klare bouwpakketten.

Optioneel komen bij die graag bij u plaatsen. Maar dan in een vaste gestandaardiseerde setting en maatvoering. Door Goed Verblijven uw kapschuur te laten bouwen, kunt u hierdoor een zeer kapschuur bouwen welke volledig overeenkomt met uw wensen. Gebruik de kapschuur als overdekt terras, hobbyruimte, opslagplaats of carport. Binnen vijf weken geleverd.


Bekijk de kapschuren in de showroom in Emmen. Daarnaast is een kapschuur van eiken ook heel duurzaam waardoor u er lang plezier van heeft. Zoals eerder vermeldt kunnen wij een eiken kapschuur als bouwpakket aanleveren.


Het afgebeelde model heeft een berging van 2x 3en een overkapping van 4x 3cm. Totale breedte is dus 6cm. Wij verkopen douglas kapschuren zoals kapschuur Bergen. Met ons eikenhout kunt u zelf uw eiken kapschuur bouwen. Een eiken kapschuur is een goede investering.


Oude eiken delen van een boeren schuur. Hebben twee jaar onder een zijl gelegen en kunnen wat spijkers hebben. De sfeer en charme van de duurzaam toegepaste materialen als eersteklas eiken - en larikshout geven een nostalgische romantiek aan dit houten tuinpaviljoen.


Gebouwen die vaak in het middelpunt staan. Sommigen constructies zijn al honderden jaren ou dit geeft aan hoe duurzaam en onderhoudsvrij eikenhout is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts