donderdag 9 augustus 2018

Loungeset buiten

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Altijd een verassend aanbod. Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles! Meer dan 1leuke woonwinkels. Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!

Met een loungeset voor buiten ben je altijd klaar voor onverwacht bezoek op zonnige dagen. Eindeloos genieten van een drankje en wat hapjes, heerlijk. Lekker in je uppie loungen met een goed boek of gezellig tijdschrift kan natuurlijk ook!


Varianten met een hoge eettafel zorgen ervoor dat de set gebruikt kan worden voor een zomers diner. Om optimaal van het buitenleven te genieten, kies je voor een comfortabele loungeset van hoogwaardige kwaliteit. Bij Leen Bakker vind je een veelzijdig en zeer uitgebreid aanbod loungesets van merken zoals Allibert, Exotan en Le Sud. Haal de comfort, die je binnen bent gewen naar buiten.


Welke kleur loungeset voor buiten je ook zoekt, Tuinmeubelland heeft altijd precies wat je zoekt. Loungesets voor buiten in de mooiste kleuren.

Vind je het handig om loungesets te zoeken en op kleur te selecteren, dan kan dat op twee manieren. Allereerst kan je op deze categoriepagina een filter aanklikken met kleur. Als je liever geen lounge hoekbank wilt, is het ook een optie om een stoel-bank loungeset aan te schaffen.


Deze loungesets voor buiten zorgen ervoor dat je de sfeer van binnen naar buiten haalt. Bovendien zijn ze een lust voor het oog. Breng sfeer in je tuin, op je terras of patio en kies voor een loungeset die het hele jaar buiten kan blijven staan. In de zomer zijn we graag buiten maar de bank binnen zit toch wel erg lekker.


Met een heerlijke loungeset kun je net zo comfortabel relaxen in jouw tuin. Nodig al je vrienden bij jou uit want met een loungeset kun je uren in de tuin blijven zitten. Een loungeset is een grote, maar mooie toevoeging aan je tuin. In ons assortiment hebben we loungesets in diverse kleuren en materialen, zoals aluminium, steigerhout en wicker loungesets.


Je wilt natuurlijk dat je loungeset mooi staat in je tuin, maar ook dat hij bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Lekker ontspannen op zonnige dag doe je buiten , zittend op een heerlijk comfortabele loungeset. Met een van onze tuin loungesets creëer je een plek om te relaxen in je tuin. Een drankje, een goed boek erbij, en jij kom helemaal tot rust in je loungeset.


Ook fijn: in de lente ben jij al poepie-bruin! Ook is het mogelijk om een loungeset te kopen van (steiger)hout, rvs of textileen. Verleng je interieur met een stijlvolle loungeset.


Voor een perfecte balans tussen je interieur en je tuin kies je een loungeset die past bij de inrichting van je huis.

Door je stijl consequent door te voeren, lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Het mooie van een loungeset is dat je hem zowel binnen als buiten kunt neerzetten. Of je nu lekker lang buiten wilt zitten in de zomer of je hebt een serre of uitbouw waar je prima in kunt loungen, wij hebben diverse loungesets waar je uit kunt kiezen.


Vaak worden standaard bij een complete loungeset voor de tuin ook kussens geleverd. De productlijnen Rome en Cannes hebben complete loungesets in het assortiment opgenomen. De set Rome is gemaakt van wicker, en Cannes is een aluminium loungeset. Een aluminium loungeset is lichtgewicht en laat zich gemakkelijk verplaatsen. Houd er daarnaast ook rekening mee dat niet ieder loungeset buiten kan blijven staan.


Zeker wanneer het om een loungeset van hout gaat, is het goed om dit af en toe binnen te zetten. Dit valt of staat bij zitkussens die bij een loungeset passen. Het verschil tussen een loungeset voor in de tuin en een tuinset zit hem vooral in het zit element.


Typerend voor een loungeset is, dat een loungeset altijd een loungebank als element heeft. Er zijn hogere modellen loungesets en ook de dining loungeset met hoge tafel wordt om buiten te eten steeds populairder. Loungekussens zijn niet geschikt om bij slecht weer onbeschermd buiten te laten liggen. Leg de kussens liever onder een afdak of binnen.


Wilt u de kussens bij een licht buitje toch liever buiten laten liggen? Kies dan voor een Dralon (Havana serie) of Acryl (Rib serie) stof. Deze stoffen zijn beter bestand tegen de weersinvloeden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts