donderdag 9 augustus 2018

Onkruid verbranden

Alle merken onkruidbestrijding! Altijd de laagste prijzen online. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online. Meerdere aanbieders online.

De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Onkruid trekken - Onkruid verbranden. Vandaar deze webshop die hier volledig op gericht is.


Door een korte hittegolf wordt onkruid blootgesteld aan hitte, waardoor cellen van de plant openbarsten en deze uit zullen drogen. Waarom onkruid verbranden ? Allereerst natuurlijk omdat het zo’n vervelend karwei is elke maand met de hand al het onkruid te moeten verwijderen. Echter, er is nog een belangrijke reden: het branden vernietigd het onkruid zodanig, dat het ook langer duurt voordat er nieuw onkruid opkomt.

Elektrisch onkruid verwijderen werkt snel, doeltreffend en is milieuvriendelijk! Het voordeel van elektrische onkruidbranders, is dat u niet afhankelijk bent van gasflesjes. De naam zegt het al: een elektrische onkruidbrander werkt op stroom. Met een onkruidbrander kan je dit probleem definitief oplossen.


Hier vind je meer info over onkruid verbranden en de verschillende soorten onkruidbranders. Een mooie tuin mooi houden is vaak een hele klus, zeker wat betreft onkruid. Wanneer de temperaturen warmer worden zijn ze daar die vervelende planten.


Gisteren onkruidvrij gemaakt, morgen terug volop aanwezig. Met behulp van een gasbrander wordt het onkruid een korte periode blootgesteld aan een gloeiendhete brandhaard. Door het verbranden dood je het eenjarige onkruid helemaal (meerjarig onkruid zal weer opkomen), maar het vernietigt niet de wortels van meerjarig onkruid. Hierdoor verbranden de plantjes per direct.


Deze produceren binnen een week na het branden nieuwe scheuten. De onkruidbrander straalt een geconcentreerde hitte uit die het onkruid tot in de wortels vernietigt. Recent onderzoek heeft aangetoond dat onkruid brandden (in de openbare ruimte) pas effectief is als je dit met specifieke intervallen doet, welke oa afhankelijk zijn van de soort onkruid. Dus niet zoals nu gebeur op basis van cosmetische aanwezighei gemeentebudget, klagende inwoners en de planning van de ingehuurde loonwerker.


Door middel van een thermische schok onder een temperatuur van 6graden Celsius barsten de cellen van het onkruid open en wordt het onkruid vernietigd. De elektrische onkruidbrander is een gemakkelijk apparaat waarmee je op sta-hoogte het onkruid kunt verbranden. Het werkt snel en doeltreffend.

De brander werkt nog voordeliger dan de brander. Door de trechtervorm zullen niet de andere (vaste) planten worden verbrand. Met een hitte van 6°C wordt het onkruid binnen enkele secondes verbrand. Met behulp van gasbranders wordt het onkruid gedurende een korte periode blootgesteld aan een zeer hete brandhaard. Door de intensieve kortstondige hitte verbrand het onkruid direct.


Het resultaat is direct zichtbaar. Brand onkruid tussen de stenen of tegels weg met een onkruidbrander. Dit is geschikt voor kleine oppervlakten tot vierkante meter. Gas is vrij prijzig en je dient redelijk lang bij een plantje te staan voordat deze verbrandt. Ook dood je de wortels vaak niet zodat je een paar weken weer opnieuw kan beginnen.


Verwijder goed de bovengrondse en ondergrondse plantendelen, dit geeft onkruid weinig kans om terug te komen. Wat je ook kunt proberen op grond of bestrating waar je niet wil branden is een flinke emmer gloeiend heet water, zelfde principe: verbranden van de cellen. En je kunt er alleen mee werken als het goed warm en droog is, anders wil het onkruid niet verbranden.


Ik begrijp hier uit dat je de brander gebruikt tot het onkruid verkoold is Jet. Dat is niet nodig en kost onnodig veel gas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts