maandag 13 augustus 2018

Draaikoppeling

Gegarandeerd de laagste prijsgarantie. Vandaag besteld = morgen in huis! Een vaak gebruikte benaming voor een draaikoppeling is het Engelse woord Swivel.


Met lichte draaikoppelingen wordt bedoeld draaikoppelingen voor lage druk en lage mechanische belastingen. Met zware draaikoppelingen wordt bedoeld draaikoppelingen voor hogere druk en zwaardere mechanische belastingen, denk bijvoorbeeld aan buigmomenten.

Licht industriële draaikoppeling en. Duff-Norton, vroeger bekent als Gautier, levert een uitstekende en hoogwaardige serie draaikoppeling en voor vele verschillende. Bekijk ons assortiment aan draaikoppelingen in onze webshop!


Vlaming Irridelta is de specialist in watertechniek. LR systems draaikoppelingen hebben de taak media ( vloeibaar, gasvormig, poedervormig en semi-vast ) onder een bepaalde werkdruk en werktemperatuur van een vast punt. Draaikoppeling (23) Snijringkoppeling (1) Toon resultaten.

Aanleggen hydraulische systemen (18) Koppelstuk tussen leidingwerk of slangen (6) Toon resultaten. Pneumatische draaikoppelingen met of zonder regelaar. Extra gebruikersgemak met de Kärcher- draaikoppeling die verdraaien en knikken van hogedrukslangen voorkomt. Voor al uw luchtgereedschap gaat u naar Automotive-line.


Hydraulische draaikoppeling inclusief hydrauliekmotor B. Orbitmotoren hydraulische draaikoppeling B. Een roterende koppeling, een draaidoorvoer of een draaikoppeling omschrijft een mechanische component die een medium zoals water, lucht, stoom of olie door een draaibaar machinedeel zoals walsen, assen of spindels kan voeren. De koppeling Kärcher Mis een draaikoppeling om verbinding te maken met een tegenkoppeling. We mailen je zo spoedig mogelijk terug. Door het toepassen van een draaikoppeling tussen de perslucht aansluiting op het handgereedschap en de luchtleiding wordt het gebruik veel eenvoudiger en flexi-beler.


De draaikoppeling kan in elke gewenste hoek verdraaien, waardoor de lucht-slang niet in de “knoop” zal raken. Stalen draaikoppeling voor buisdiameter 51mm. Bijvoorbeeld om een uitwijkconsole of doorwerktent aan de steiger te monteren.


Eenvoudige montage door bout koppeling met ratel of baco.

Deze koppelingen passen ook op steigerbuis met diameter 48mm zoals Layher Blitz of traditionele stalen steiger. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen. Prijzen zien en online bestellen? Geïnteresseerd in onze producten? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt.


DEUBLIN-koppelingen voor perslucht, hydraulische olie, vacuum, onbrandbare gassen. Leverancier AGEPA gespecialiseerd in papier- en plasticverwerking. Hydrotek is een Benelux opererende groothandel op het gebied van hydraulische slangen en toebehoren met haar centraal magazijn in Roosendaal (NL).


De draaibare koppeling past ook op steigerbuizen met een diameter van mm. Het slangstuk kan snel en eenvoudig met de slang worden verbonden. Door te trekken, kan het aangekoppelde gereedschap eenvoudig losgekoppeld worden.


Zo sluit je de tuinslang eenvoudig aan op een waterkraan met kraanstuk. Dit slangstuk heeft een draaikoppeling in plaats van een klikkoppeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts