donderdag 9 augustus 2018

Houtworm bestrijden zelf doen

Find houtworm zelf bestrijden vandaag! Houtworm bestrijden kan op twee manieren. Of u laat het door een gecertificeerd ongediertebestrijdingsbedrijf doen. Bij de laatste krijgt u in ieder geval garantie.


Als we praten over houtworm bestrijden hebben we het eigenlijk over de bestrijding van de gewone houtwormkever (Anobium punctatum Degeer). Ook zijn er diverse manieren om het hout goed te behandelen in uw.

Zelf aan de slag met de bestrijding van houtworm in huis? Verder laten de meeste larven zich toch niet zien. Heb je een ongediertebestrijder ingeschakel dan kun je wel het een en ander doen ter voorbereiding op de houtworm bestrijding. Dit gebeurt doorgaans met behulp van speciale plugs die voorgoed in het hout blijven zitten. Door het vergif via deze plugs in te brengen, dringt het ook door tot de kern van het hout.


Het is overigens bijzonder gevaarlijk om zelf houtworm bestrijden met vergif te doen. Zo is het een agressief middeltje dat schadelijk is voor je gezondheid. In sommige gevallen kunt u zelf actie ondernemen.

Hier vindt u de gecertificeerde ongediertebestrijder uit uw directe omgeving. Ongedierte bestrijden met kwaliteit. We leggen u eerste uit wat u wel kunt doen. Met hitte en kou kunt in sommige gevallen de houtworm zelf bestrijden.


Wat is de beste manier om houtworm te bestrijden en hoe pak je dit aan? Graag leg ik uit hoe je het beste houtworm kunt bestrijden. Het is niet altijd nodig om een bedrijf in te schakelen om de houtworm te bestrijden. Helaas zit houtworm vaak in dikke balken, dus er zullen grovere middelen moeten worden ingezet om ze effectief te bestrijden. Behandelen tegen houtworwat doet een professional?


Een professionele ongediertebestrijder beschikt altijd over het juiste bestrijdingsmiddel tegen houtworm. Je kunt de houtworm proberen te bestrijden met huis, tuin en keukenmiddelen. Hiermee gaan nooit alle houtwormen dood.


Ook blijven veel eitjes over. Ondertussen duurt het probleem voort met als risico dat de hout constructie van het pand verzwakt raakt. Wat kan je doen tegen houtworm ? Hout is erg decoratief en duurzaam. Maar het is ook een leefplaats voor tal van organismen.


Je hebt verschillende vormen van houtworm en ook evenveel remedies.

Wellicht heb je zelf al eens geprobeerd om iets aan dit probleem te doen maar is dat wat je probeert te doen niet effectief. De problemen blijven bestaan. Mijn naam is Tijmen van Steeg, eigenaar van houtwormbestrijdingen.


In de afgelopen jaar hebben wij voor honderden mensen de problemen met houtworm definitief opgelost. Dit middel is heel eenvoudig te gebruiken en geschikt voor zowel houtwormen als de vervelende boktor. Bij ons kunt u houtaantasters bestrijden met verschillende producten. Wij verkopen meerdere houtwormbestrijdingsmiddelen, waaronder Perfacs.


Ook kunt u hiervoor een druksproeier, een halfgelaatsmasker en een overall voor kopen. Zo kunt u voorbereid de houtworm behandelen! Bij een curatieve behandeling is er wel houtworm aanwezig en heeft u dus meer bestrijdingsmiddel nodig. Het houtwormbestrijdingsmiddel heeft een nawerking van jaar.


Het bestrijd dus de actieve houtworm of boktor en voorkomt dat er de komende jaar ook geen houtworm of boktor meer in komt. U dient hout eerst van stof, vuil en boormeel ontdoen. Ze graven er gangen doorheen en eten op wat ze tegenkomen. Het hout verzwakt en kan op een gegeven moment doorbreken.


Als dat hout niet ergens achter de schuur ligt, maar een balk in je huis of je vloer is, dan levert dit een levensgroot probleem op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts