woensdag 8 januari 2020

Staande brievenbus gietijzer

Ruime keuze brievenbussen. Bestel diréct Online met Thuiswinkel Waarborg. Bekijk alle soorten brievenbussen. Staand of voor in de muur. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Kies uit producten vanaf € 590.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Brievenbus staande gietijzer. Let op, komt dat zien, komt dat zien! Mantiek retro vintage broc. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder.


Bent u op zoek naar een unieke brievenbus van gietijzer ? De klassiek engelse staande brievenbus is het perfecte tuinaccessoire.

Wij hebben een speciaal model: scherp geprijsd en gratis thuisbezorgd! Naast onze uitgebreide collectie gietijzeren lantaarns kunt u hier. Welkom in de webshop van gietijzerlantaarn. Vrijstaande brievenbussen. Als uw woning te ver van de openbare weg af ligt moet u, volgens de regels van Postnl, een vrijstaande brievenbus plaatsen.


Deze postkast dient zo dicht mogelijk bij de openbare weg geplaatst te worden. In dit geval kunt u voor een staande brievenbus kiezen. Dat is een op zich zelf staande postbus. Mooie degelijke brievenbus prachtige klassieke kolom brievenbus in engelse stijl. De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies om u de beste surfervaring mogelijk.


Deze postbus op poot is gemaakt van massief gietijzer en is voorzien van een deur met scharnier en heeft een gewicht van maarliefst kg. Onze engelse en klassieke brievenbussen zijn leverbaar in verschillende kleuren, vormen, materialen en stijlen. Zo koopt u deze in het groen tot zwart, van een aluminium tot rvs brievenbus , van kleine tot grote brievenbussen en van een design tot nostalgische brievenbus voor buiten aan de muur van uw gevel. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Onze brievenbus bevindt zich in een gemetst muurtje, het sierstuk dat er uitsteekt is helaas toen verkeerd geplaatst. Zoals je kan zien loopt het schuin stuk naar binnen toe, wat met regenbuien ervoor zorgt dat het water ook naar binnen loopt en alle poststukken nat maakt.

Dit zijn dan staande brievenbussen. Nu kunt u er natuurlijk voor kiezen om een brievenbus van kunststof in de tuin te zetten, maar mooier is het natuurlijk om er een van aluminium of gietijzer neer te zetten. Deze prachtige brievenbus is gemaakt van een legering van gietijzer en zwaar aluminium. Het materiaal is eerst zeer goed gechromatiseerd en daarna voorzien van een drielaagse poedercoating. Dit soort brievenbussen worden met name geplaatst aan het begin van een oprit indien deze vrij lang is.


De staande stalen brievenbus is geschikt voor kleine pakketjes en grote poststukken. Als de afstand tussen de openbare weg naar de brievenbus meer dan meter bedraagt is het zelfs verplicht om een brievenbus op kortere afstand te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts