vrijdag 31 januari 2020

Tuinslang onderdelen

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Specialistisch advies nodig?


Wilt u een tuinslang kopen of heeft u reeds een slang in uw bezit, maar bent u op zoek naar handige tuinslangaccessoires en onderdelen ? In onze online tuinslangenwinkel vindt u een ruim assortiment accessoires die u kunt gebruiken in combinatie met uw tuinslang.

Variërend van spuitkoppen tot slangkoppelingen en speciale autowasborstels. Vandaag niet zomaar een tuinslang , maar één met de laatste innovaties! Dankzij de druk van het water breidt deze tuinslang zich uit tot wel drie keer zijn oorspronkelijke grootte. Niet alleen is het een makkelijke en snelle manier om veel planten en bloemperken water te geven, maar ook voor het vullen van de vijver, het zwembad of een aquarium binnen is een tuinslang een praktisch tuingereedschap. Deze sterke groene tuinslang is geschikt voor het verplaatsen van water op grote afstanden.


Ook de tuinslang zelf schaf je eenvoudig aan via onze webshop. De tuinslang is bijvoorbeeld ideaal om uw hele tuin mee te besproeien. Kies hierbij uit diverse lengtes en diktes.


GARDENA onderdelen bestellen.

Zeker op een warme zomerdag zijn tuinslangen geen overbodige luxe. Even de tuin sproeien of het zwembad voor de kinderen vol laten lopen. Tuinslangen zijn onmisbaar in iedere tuin. Een tuin kan simpelweg niet zonder een tuinslang. HORNBACH biedt een groot assortiment aan tuinslangen.


De Gardena tuinslangen zijn een referentie: handig, stevig en multifunctioneel. Kortom, onmisbaar in elke tuin of tuinhuis. Bij GAMMA verkopen we niet alleen verschillende tuinslangen van het merk, maar ook de bijhorende onderdelen die je los kan aankopen (wat ideaal is als ze aan vervanging toe zijn!). Een van die onderdelen is dit kleine.


Bekijk ons ruime assortiment! Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. Morgen al in huis vanaf €14. Op deze pagina vind je alle accessoires voor je tuinslang. Let er op dat je bij het aansluiten van bijvoorbeeld een sproeier, spuitpistool of broes een slangstuk (al dan niet met waterstop) nodig hebt om je accessoire op je tuinslang aan te sluiten.


Vandaag zijn onze slangen robuust voor dagelijks gebruik, flexibel om gemakkelijk water te geven en knikken ze niet zodat het water nooit stopt. Op tuinslang -expert vindt u daarom verschillende koppelstukken voor uw tuinslang. Hieronder staat voor u beschreven welk koppelstuk van de tuinslang u nodig heeft voor de gewenste slangkoppeling. Fiyo helpt jou graag verder!


Deze tuinslangen zijn makkelijk oprolbaar met behulp van een haspel.

We pakken jouw onderdelen met zorg in en versturen deze waar je het maar wil ontvangen. Jouw Hozelock onderdelen , vind je bij jou Hozelock specialist, alle Hozelock onderdelen voor je vijverpomp of vijverfilter vind je bij Vijverleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts