vrijdag 10 januari 2020

Steigerhout winkelinterieur

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Diverse meubelen van steigerhout welke volledig naar uw wensen en afmetingen voor u op maat gemaakt kunnen worden. Alles op maat en naar uw eigen wensen gemaakt.


Wilt u voor uw winkelinrichting steigerhout gebruiken, dan zit u goed bij winkelinrichting- steigerhout.

De steeds populairder wordende winkelinrichting is via onze website voor een goede prijs en een uitmuntende service bestelbaar. Kijk op onze website voor de uitstekende voorwaarden van de bezorgservice voor uw nieuwe winkelinrichting. Het werd gebruikt als hout tussen de steigers. Steigerhout werd eerder enkel gebruikt in de bouwwereld.


Dat het zonde is om deze houtsoort alleen te gebruiken in de bouwwerel blijkt wel. Steeds meer materialen verschijnen tegenwoordig in steigerhout. Denk daarbij niet alleen aan winkelinrichtingen, maar ook aan meubels.

Zo is het ideaal om stevige kasten en stellages van te maken, waarin u uw producten uit kunt stallen. Vandaag is de winkel van Eddy en Danny Weegink in Hengelo na een korte verbouwing weer open gegaan. Winkelinrichting, sfeervol met steigerhout.


Meer foto’s kunt u binnenkort vinden op onze website en. Voor een slijterij hebben wij voor de gehele inrichting verzorgt. Voor het inrichten van uw winkel of kantoor kunt u gebruik maken van onze stalen of aluminium steigerbuizen. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen.


Bij DutchWood werken wij met verouderd steigerhout. Voordat deze gebruikt worden in het productieproces, worden zij zorgvuldig door een medewerker geschuurd. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van professionele apparaten. Het is belangrijk dat het schuren goed gebeur om splinters te voorkomen.


U kiest voor een natuurproduct met een authentieke stoere uitstraling en creërt hierdoor een sfeervolle inrichting van uw zaak. Meubelen van steigerhout zijn niet alleen trendy en mooi, maar steigerhout is erg duurzaam, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn tuinmeubels van steigerhout snel droog na een regenbui.

Uw toonbank steigerhout is gezaagd van de fijnspar, vaak gebruikt als kerstboom. Het hout dat daaruit gewonnen wordt heet vurenhout. Onze medewerkers kunnen u hierover handige tips geven. Op deze site staan ook tips over het behandelen van uw toonbank steigerhout.


Zoekt u een winkelinterieur waar u gebruik wilt maken van gebruikte materialen, dan kunnen wij uw winkelinterieur op maat verzorgen. Wat uw wensen ook zijn, voor een winkelinterieur met gebruikt hout bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk de foto’s van de diverse winkelinterieurs die wij tot nu toe gerealiseerd hebben of vraag meer. Pashokken gemaakt met behulp van steigerhout , steigerbuizen en buiskoppelingen. Try on made out of scaffolding woo tubes and tube clamps.


Richt uw winkel, bar, restaurant of bistro in met een op maat gemaakt interieur van steigerhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts