maandag 20 januari 2020

Plantenbak kantoor

Kom in contact met andere bedrijven en raak geïnspireerd! Alle plantenbakken vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Kantoren online bestellen.


Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Waar wil je de plantenbak gaan plaatsen? Ben je op zoek naar een plantenbak om binnen of juist buiten te plaatsen? Sommige potten kun je zowel indoor als outdoor gebruiken, maar er zijn ook potten die je bijvoorbeeld alleen binnen kunt plaatsen. Verrijdbare plantenbak voor kantoor.


Prijs binnenbak voor echte planten € 31- excl. Op wielen onzichtbaar gemonteerd.

Kan ook gebruikt worden als roomdivider om een afscheiding in een ruimte te maken. Ideaal roomdivider om afscheidingen in werkplekken te creëren. Artiplant verzorgt totaal oplossingen voor kantoor , horeca, hotel of projectinrichting. Variërend van hippe kantoorbeplanting tot groene plantenwanden, of volledige binnentuinen. Wij werken nauw samen met architecten en interieurontwerpers om samen tot het mooiste resultaat te komen!


Heeft u veel of juist weinig licht in uw kantoor of bedrijfsruimte? Voor ons een uitdaging om te voldoen aan uw wensen zodat de beplating is afgestemd op de inrichting van uw ruimte. We hebben onder andere diverse planten te koop die weinig verzorging nodig hebben en als u deze op kantoor hebt staan dan bent u ook weinig tot geen geld kwijt aan verzorgingsproducten zoals voeding en potgrond. De hydrocultuur planten hebben bijna geen verzorging nodig en daarom zijn dit geschikt planten om op kantoor neer te zetten.


Nieuw zonder verpakking Ophalen. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Een mooie plant verdient natuurlijk een mooie plantenbak waarin hij maximaal tot zijn recht komt. Voor iedere kamerplant en tuinplant een bijpassende bloembak! Haal de natuur in uw werkomgeving.


In een handomdraai bij u geleverd.

Snelle levering en gratis retour! Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De Twist is zeer geschikt om als afscheiding van een terras, aan de rand van een zwembad of tussen bureau-eilanden in een kantoor te gebruiken. Hier vindt u de verschillende subgroepen van de plantenbakken, bloempotten en vazencollectie voor binnenshuis of kantoor.


Elk van deze subgroepen heeft weer een ruim aanbod aan verschillende modellen (klik op de foto`s of links in het menu om verder te gaan): Let op, een deel van deze plantenbakken moeten speciaal voor u besteld worden. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Betonnen plantenbakken worden vaak gekocht voor een moderne stijl in de tuin, maar je kan kiezen uit allerlei materialen en vormen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Een verticale plantenbak is momenteel heel trendy. Juist omdat er zoveel keuze is, is het belangrijk een plantenbak , pot of vaas te kiezen die perfect past bij uw interieur. The Silk Company heeft een ruim assortiment in alle soorten, kleuren en maten. Van casual tot high exclusive.


Geef een goede bodem aan je plantenbak. Een hoge plantenbak kun je eerst opvullen met hydrokorrels, dit bespaart je aarde! Combineer verschillende soorten planten met verschillende hoogtes of vul je bloembak juist geheel met mooie bloeiers. Let erop dat je niet te veel nieuwe planten in de plantenbak zet, ze gaan namelijk nog groeien! Kunststof plantenbak Ø40cm en 70cm hoog met geïntegreerde verlichting (wat spaarlamp, meegeleverd).


Deze plantenbak is geschikt voor indoor en outdoor en is voorzien van een 5m lang snoer. Inzetbak voor gemakkelijk beplanten. Dan ben je hier aan het juiste adres.


Maak je keuze en binnen uur heb je jouw plantenbak in huis (of op afspraak). Ga je voor nog meer gemak? Dan kun je ook gebruik maken van onze potservice. Creëer jouw droomtuin met de bloempotten en plantenbakken van Praxis.


Geef jouw tuin een romantische uitstraling met een houten plantenbak of ga juist voor een strak en modern design. Wat je smaak ook is, je vindt altijd de perfecte bloempot of plantenpot. Kies de sfeer die jij wil!


Plantenpotten en plantenbakken voor buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts