vrijdag 10 januari 2020

Weber barbecue 57 cm

Onze barbecues zijn ideaal voor in iedere tuin, op het terras of het balkon. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Specialistisch advies nodig?


Vind weber barbecue het nu op Kensaq. Dat scheelt een hoop tijd en moeite tijdens het schoonmaken.

Je gaart het vlees direct boven het vuur (direct grillen) of laat de warmte binnen de barbecue het vlees gelijkmatig garen (indirect grillen). De thermometer in de deksel zorgt voor permanente tempratuurcontrole. Tevens heeft de barbecue nylon handgrepen die hittebestendig zijn.


De snelste manier om uw barbecuevaardigheden naar een hoger niveau te tillen is het experimenteren met accessoires. Het enige wat uw nodig heeft zijn de juiste accessoires om uw achtertuin om te toveren tot een volledige buitenkeuken. De hoes is uv-resistent en waterbestendig zodat je barbecue vrij van zon- en waterschade blijft.


Met de hoes verleng je de levensduur van je barbecue. Je sluit de barbecuehoes af met behulp van klittenband.

De hoes is voorzien van verschillende bevestigingsmogelijkheden zodat hij niet wegwaait bij harde windvlagen. Deze houtskoolbarbecue heeft een diameter van 57cm en is uitgerust met het zogenoemde Gourmet BBQ-systeem. Ook heeft deze barbecue twee houtskoolrails: ideaal voor de indirecte grillmethode. Het kookoppervlakte van deze Bar-B Kettle is centimeter. Compleet geleverd met onder andere GBS systeemrooster, dekselhouder en geïntegreerde ophangmogelijkheid voor uw barbecuegereedschap.


Op het rooster gril je namelijk voor wel personen tegelijkertijd. Je gasten hoeven zo dus niet lang op hun eten te wachten. Daarbij heeft de Compact Kettle scheurvaste en weerbestendige wielen waardoor de barbecue veilig te verplaatsen is. Weber barbecue op Vergelijk.


Deze hoes is vrijwel identiek en je krijgt er zelfs een opbergzak bij. De optimale bescherming voor jouw barbecue tegen vuil, UV en andere weersinvloeden! Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Geen as houder beschikbaar.


Bescherm je barbecue met deze luxe hoes van weber ! De hoes is gemaakt van 1 polyester en beschermt tegen alle weersinvloeden. Volledig gemaakt van verchroomd staal.

Daarnaast heeft de Compact Kettle een drievoudig vernikkeld grillrooster, luchtgat en een asverzamelaar van roestvrij aluminium. Wanneer je hieronder doorklikt kom je bij de partner van de BBQ Vergelijker waar je altijd de beste prijs vindt. Ben je dus op zoek naar Barbecues die Voor 23.


De barbecue heeft namelijk een grote, metalen werktafel waarop je ingrediënten ter plekke bewerkt. Door het onderstel met wielen staat hij op een prettige werkhoogte. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Gecoat stalen grillrooster met. Deze is namelijk groot genoeg om met 4-personen te kunnen barbequen. Ideaal voor dinnerparty’s met familie en vrienden dus. Met klittenband zet je het driehoekige snoer onderaan de barbecue vast om te zorgen dat de hoes op zijn plaats blijft zitten.


Het GBS RVS grillrooster is de basis voor een systeem met talloze uitbreidingsmogelijkheden voor onbeperkt barbecueplezier. Maar volgens mij kun je daar meer mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts