vrijdag 10 januari 2020

Lijmplanken ratten

Lijmplanken ratten

Hier vind u alle soorten lijmplanken tegen ratten. Voor een extra vangopbrengst kunt u altijd een beetje extra lokmiddel op de lijmplanken doen om zo nog sneller ratten te vangen. Ratten lijm,lijmvallen en lijmplanken. Grote lijmplank met sterke lijm. De beste en sterkste in zijn soort!


Komt u niet van de binnengedrongen muizen of ratten. Indien mogelijk: maak voedsel onbereikbaar voor (zwarte) ratten. Plomp gebouw stompe snuit, in de vacht verborgen oren en ogen. Volwassen 1tot 190mm lichaamslengte.


Korte, behaarde staart van tot 110mm. De overlast brengt de gezondheid van de mens en dier in gevaar. Er zijn potten en tubes speciale lijm genoeg te koop via diverse webwinkels.


Men doet deze lijm op een stukje karton en je hebt zelf een lijmplanken gemaakt. Wist u dat het gebruik van lijmplanken en lijmvallen voor het vangen van ratten en muizen verboden is ? Wel kan in situaties waar alles op het gebied van wering en bestrijding is geprobeerd en de volksgezondhei dan wel de voedselveiligheid in het geding blijven, een ontheffing worden aangevraagd. De kant-en-klare lijmplaten zijn direct toepasbaar voor het bestrijden van muizen of ratten.


De lijmplanken hebben een heel dikke lijmlaag, zodat de mus onmogelijk los kan komen. Het voordeel van deze muizenvallen is dat het zonder toevoeging is van gif en bovendien kleur- en geurloos. Koop dan NU lijmvallen of lijmplanken om MUIZEN, RATTEN , INSECTEN en SPINNEN te vangen.


Unsubscribe from vendutrading? Deze lijmkaart kunt u bij ongedierteproducten. Daarnaast kunt u ook rattenlijm aanschaffen, om daarmee natuurlijk dit ongedierte te vangen.


Heeft u een lijmplank nodig om muizen en ratten te vangen? Dat doe je eenvoudig met een kartonnen lijmplaat van Sakarat. Je kunt het product gebruiken als plaat (open gevouwen), of er juist een huisje van vouwen. Zo weet je zeker dat ongedierte niet meer kan ontsnappen. Deze Bell Trapper Pro lijmplank rat stuks kan je gebruiken voor de bestrijding van ratten , muizen en kruipende insecten.


De lijm van de Bell Trapper pro lijmplank rat droogt niet in en met zijn aantrekkelijke vanille geur trekt hij de muizen en ratten aan. Voor extra stimulans raden wij aan gebruik te maken van Provoke lokstof. Lijmval met dikke lijmlaag om ratten te vangen. De dikke lijmlaag zorgt voor een hoge kleefkracht.


Bedrijfshygiëne Midden - Nederland is een jong bedrijf op het gebied van plaagdier preventie en bestrijding in Midden-Nederland. Wij zijn een jong, dynamisch en. Kant en klare muizen lijmplankjes zijn eenvoudig en snel toepasbaar om muizen weg te vangen. De Zapi lijmplank is een zeer sterke rattenlijm voor het snel wegvangen van ratten op plaatsen waar gif of klemmen niet tot de mogelijkheid behoren.


Lijmplanken ratten

Deze site maakt gebruik van cookies. Lijmplank om ratten te vangen. Nog steeds zien we tal van deze producten voorbij komen op internet zonder dat de verkoper erbij zet dat het gebruik van deze producten verboden is in Nederland. Trapper LTD lijmplankjes, Trapper max lijmplankjes, Trapper Rat lijmplanken , Lijmtube, Baited lijmplankjes, Muizenlijmvallen, Muizen en ratten lijmplaten, Muizen lijmplanken klein en de Muizen en ratten lijmplanken groot.


Lees meer over de bruine rat bij het RIVM. Een lijmplank is een plank waarop lijm en een lokmiddel zijn aangebracht. Wanneer muizen, aangetrokken door het lokmiddel, in de lijm stappen kunnen ze niet meer vluchten en kunnen ze gemakkelijk worden gedood. Ik heb muizen in huis en met valletjes red ik het niet. Ze komen zelfs in mijn slaapkamer, in be in keuken enz.


Ze vreten het spul van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts