dinsdag 21 januari 2020

Veerbelaste terugslagklep

Geen last van overstromingen. Groot assortiment terugslagkleppen. De terugslagkleppen specialist: Leidingshop. Gegarandeerd de laagste prijsgarantie. Eenvoudig bestel snel in huis.


Veerbelaste terugslagklep

Veerbelaste terugslagklep. Deskundig advies en snelle levering. Ook geschikt om verticaal te monteren. Wildkamp helpt u graag verder!


Deze klep schuift u in een rond ventilatiekanaal (spirobuis) met een diameter van 150mm inwendig. Een terugslagklep (vlinderklep) wordt vaak gebruikt voor afzuigkappen en andere situaties waar veel luchtverplaatsing is. Daardoor loopt bijvoorbeeld de zuigleiding ook na het uitschakelen van de pomp niet leeg.


Een veerbelaste terugslagklep van KSB kan in praktisch elke inbouwsituatie worden toegepast. Wij hebben terugslagkleppen met een diameter van 1mm, 1mm, 1mm, 1mm, 2mm, 2mm en 3mm. Terugslagklep in diverse afmetingen. De meeste terugslagkleppen zijn van gegalvaniseerd staal.


Deze terugslagklep is toe te passen bij risico op terugstroming van rioolwater richting de woning. De afsluitkap aan bovenzijde kan gemakkelijk worden verwijder waardoor de keerklep tevens is te gebruiken als ontstoppingsstuk bij eventuele toekomstige verstopping van het riool. De hangende klep is niet veerbelast , dus hangt geheel vrij. Het is dus niet het symbool voor een terugslagklep.


De punt van de driehoek wijst naar de kant die geblokkeerd is. Een aftapkraan, bijvoorbeeld onder het waterzakje van de dagtank. Vaak wordt er dan ook nog een lekbakje met daaraan een leiding naar de lektank getekend. Jarenlange ervaring, service en kwaliteit. Bekijk het aanbod en bestel.


Voor montage aan een pomp om het terugstromen van water te voorkomen Voor 16. Vandaag voor uur bestel morgen in huis. De klep mag in horizontale, verticale of schuine stand worden gemonteerd.


De juiste stroomrichting is aangeduid op het lichaam van de klep. Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws? Vul hieronder uw e-mailadres in. U kunt zich te allen tijde uitschrijven door de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken. Op het moment dat je een terugslagklep nodig hebt, wil je deze ook snel in huis hebben.


Gelukkig hebben wij uitstekende terugslagkleppen in ons assortiment. Bestel uw ideale terugslagklep vandaag nog, dan sturen we deze direct naar u op. Onze terugslagkleppen zijn te verkrijgen in diverse maten. Ook komen terugslagkleppen veelvuldig voor in riolering om te voorkomen dat vuil water in een regenwaterriool terecht kan komen maar stroming andersom wel mogelijk is.


Soms wordt een terugslagklep ook bij een riooloverstort toegepast om te voorkomen dat slootwater het riool in kan stromen als het waterpeil te hoog oploopt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts