donderdag 9 januari 2020

Zwembad 5 x 3

Zwembad 5 x 3

Groot assortiment Intex opzetzwembaden bij de Intex Zwembadgigant. Opzetzwembaden in alle soorten en maten leverbaar. Inbouwzwembad meter x 5. Het Duitse Unipool levert al decennia lang kwaliteitsbaden in vele vormen en maten. Wij zijn dé zwembaden expert van Nederland.


Zwembad 5 x 3

Van kleine opzet zwembaden tot grote inbouwzwembaden: voor iedere wens en voor ieder budget hebben wij een geschikt bad. Daar hebben wij onze zwembaden groots uitgestald in diverse sferen, waardoor u altijd kunt kijken of het zwembad bij u past. Styropool is een bouwsysteem waarmee je (of wij) een bouwkundig zwembad in de tuin kunt maken.


Laat je niet afschrikken door het woord bouwkundig. Een zwembad bouwen in de tuin met het styropool bouwsysteem is namelijk vrij eenvoudig. Is de handleiding voorinbouw beschikbaar?


Zwembad 5 x 3

Antwoord Fun: deze is niet beschikbaar in 1m32. Wij geven u graag inzicht in de kosten voor aanleg van een zwembad. Onderstaande prijslijst is opgesteld voor een zeer luxe zwembad van vier bij acht meter en is inclusief montagekosten. Het rechthoekige houten zwembad van Gardipool, de QUARTOO 3. Prachtig langwerpig achthoekig houten zwembad gemaakt van Noord-Europees grenen. Dit bad is geschikt voor bovengronds, half ingegraven of volledig ingegraven.


Alle opbouwzwembaden van Intex, Bestway of Interline worden boven de €10- gewoon gratis verzonden! Daar zit je met een opzet zwembad natuurlijk al snel aan. Bij de grotere opzetzwembaden hebben we een leuke extra. Haal het opzet zwembad zelf op én je mag voor €2- gratis uitzoeken! Er is een grote keuze aan zwembaden wanneer je een zwembad gaat kopen.


Zwembad 5 x 3

Een babybadje of kinderzwembad zijn een perfecte verkoeling voor de kleintjes. Op zoek naar verkoeling voor de hele familie? Een familiezwembad bestaat in verschillende maten, vormen en soorten. Met een opblaasbaar zwembad ben je snel klaar voor een duik. EPS zwembad bouwblokken zijn van de hoogste kwaliteit.


EPS bouwblokken hebben een extra harde buitenlaag, waardoor dit niet mogelijk is. Dit komt de kwaliteit van uw eigen betonblokken zwembad ten goede. Rondom het zwembad hebben we een houten terras aangelegd met IPE hout. Qua watertechniek is er gekozen voor het chloorvrij zwemmen systeem Saphir.


Het zwembad heeft ook een Badujet jetstream. Onze zwembaden bestaan uit één geheel en worden vervaardigd uit hoogwaardig composiet in een uiterst duurzame, dubbelwandige en geïsoleerde constructie. In vergelijking met bouwkundige zwembaden heeft u minder kans op lekkage en bent u minder tijd en moeite kwijt aan het onderhoud van uw zwembad.


Zorg voor een stevig betonnet in de funderingen (8mm, 10cm x 10cm). De fundering rondom het zwembad moet overal even hoog zijn (1mof 1m50). Binnenin het zwembad mogen zich diepere en hellende zones bevinden. Verzendkosten maximaal 9 vanaf 5- gratis verzonden!


Houten zwembaden kan je vrijstaand plaatsen en zijn meestal goedkoper. De prijzen zijn afhankelijk van de houtsoort en de grootte van het zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts