donderdag 16 januari 2020

Wijnkoeler terracotta

Kies uit producten vanaf € 95. Grote collectie wijnkoelers vind je hier! Wijnkoelers tegen de laagste prijzen. De wijnkoeler is ook nog eens dubbelwandig.


Voor het gebruik kunt u de wijnkoeler in de vriezer plaatsen.

Door de luxe rosé look brengt u de tafel ook nog eens op een hoger niveau. Deze praktische wijnkoeler is ideaal om uw witte wijn of champagne in koud te houden. Vul de wijnkoeler met ijsblokjes en plaats uw fles in de wijnkoeler , zo kunt u genieten van een heerlijke koele witte wijn! Tevens geschikt voor horeca gebruik. Stijlvolle wijnkoeler gemaakt van terracotta , waardoor de ingebrachte wijnfles lang koud blijft.


Verpakt in een Beautify geschenkverpakkng. Laat de wijnkoeler minuten in koud water weken of leg hem in de vriezer kort voor gebruik. Er zijn terracotta wijnkoeler leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.

Terracotta wijnkoeler -producten zijn het populairst in North America, Western Europeen Northern Europe. De Gusto- wijnkoeler van Leonardo is gemaakt van hoogwaardig terracotta. De glazen onderzetter accentueert het authentieke design. De Magisso wijnkoeler is gemaakt van nature koelende terracotta (zwart-gekleurd). Ook kunt u kiezen uit metalen, keramische terracotta wijnkoeler.


Met deze wijnkoeler die gemaakt is van RVS houdt u uw wijn op de juiste temperatuur. Hij zal je bijstaan bij belangrijke feestjes, etentjes of tijden gezellige vrije tijd. Je drank blijft makkelijk koud voor uren op de traditionele manier als in de antieke wijnkelders. Traditionele terracotta wijnkoeler van CosyTrendy.


Geschikt voor het koel houden van een heerlijke witte wijn of prosecco. Zorg dat je flessen rosé en (witte) wijn heerlijk gekoeld blijven met deze charmante wijnkoeler van rood aardewerk. Bewaar hem in de koelkast, zo kan je de wijnkoeler altijd inzetten tijdens een picknick, barbecue of bij een (tuin)feestje.


U bent overgeschakeld naar mobiele weergave ververs de pagina alstublieft. Een mooi cadeau voor de echte wijnliefhebber! Gemaakt van Terracotta in een mooie matte zwarte kleur.


Het materiaal absorbeert het water en zorgt voor een natuurlijke koeling door verdamping via de wanden.

Leonardo wijnkoeler terracotta firenze kleur wit de maten zijn hoogte 19. Cm vraag naar onze site met internetsh. Skagerak wijnkoeler Edge houd elk drankje lekker cool! Simplistische wijnkoeler van aardewerk. Deze mooie en simpele wijnkoeler van Jamie Oliver staat prachtig op een gedekte tafel.


Door het gebruik van aardewerk blijft je fles langer koel en dat is natuurlijk wel zo prettig. Geef deze mooie wijnkoeler cadeau want hij zit een een houten geschenk kistje of koop hem voor jezelf. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Deze website maakt gebruik van cookies. Door op Sluit melding het kruisje hiernaast te klikken gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Peter Brüsewitz in Mierlo is al sinds jaar en dag ontwerper, producent en leverancier van tuinornamenten en tuinmeubelen die aan uw tuin een authentieke uitstraling. Kijk goe dan zie je details, mooi! Studio Job gaat buiten de gebaande paden.


Mexico is een object waarmee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts