vrijdag 24 januari 2020

Zwembad alphen aan de rijn de hoorn

Op zoek naar zwembad alphen? Telefoonnummer, adres en meer! Kamers vrij in Alphen Boutique Hotel. Bespaar tot wel via kiesproduct.


De voorverkoop voor het jaarlijkse Halloweenfeest in zwembad De Hoorn is van start gegaan.

In zwembad De Hoorn is vrijdag oktober van 19. Halloween Disco Special voor kinderen van tot en met jaar. Kinderen kunnen lekker griezelen tijdens het zwemmen in het voor de gelegenheid bloedrode water van het recreatiebad. Zwem- en recreatiebad De Hoorn in Alphen aan den Rijn is een prachtig modern zwembad , met zowel binnen- en buitenbaden.


Voor ieder is er iets te vinden! De Hoorn heeft drie binnenbaden met een glijbaan voor de groten en waterspeelgoed voor de kleintjes. Het buitenbad met zonneweide is ideaal tijdens warme en zonnige dagen.

Om het buitenseizoen definitief af te sluiten organiseert De Thermenook dit jaar de tradiotionele Hondenplons in het buitenbad van zwembad De Hoorn. De Hondenplons vindt plaats op zondag september van 12:tot 14:uur. Baasjes mogen samen met hun hond het water in. De kosten voor deelname bedragen €euro per hond.


De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad De Hoorn in Alphen aan den rijn vindt u op Openingstijden. De meest volledige site met ruim 66. Je kunt hier binnen en buiten terecht voor een frisse duik.


Er zijn meerdere whirpools en stoomcabines voor heerlijke ontspanning. De zonnebanken zorgen voor een lekker kleurtje. Naast recreatief zwemmen of de ‘gewone’ zwemlessen zijn er ook sportieve groepslessen voor verschillende doelgroepen.


Of past individueel baantjes zwemmen meer bij u? Wij helpen u graag om dé activiteit te vinden die bij u past. Buitenbad zwembad De Hoorn extra lang geopend. Recreatiebad zwembad De Hoorn twee weken dicht.


Alphen aan den Rijn De Hoorn sluit zomerseizoen af met Hondenplons De Thermenorganiseert ook dit jaar de traditionele Hondenplons in het buitenbad van zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn.

De zwempartij voor honden is de afsluiting van het zomerseizoen. Van maandag augustus tot en met vrijdag september worden de tegelvloeren vervangen van het recreatiebad. Het recreatiebad van zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn gaat deze zomer twee weken dicht vanwege onderhoud. Uitjes in Alphen aan den Rijn (10) Zuid-Holland.


Deze provincie is een van de meest dichtbevolkte, en heeft ontzettend veel industrie. De hoofdstad van Zuid-Holland is Den Haag, waar de Nederlandse regering en het parlement zijn gevestigd. Maar de grootste stad van de provincie is Rotterdam. Daarop werd besloten dat zwemmers naar het wedstrijdbad moesten. ALPHEN AAN DEN RIJN - Zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn gaat zich mogelijk doorontwikkelen tot een zogeheten integraal sportontmoetings- en gezondheidscentrum.


Concrete voorbeelden noemt de gemeente Alphen nog niet, maar het gaat om voorzieningen zodat Alphenaren op een laagdrempelige manier kunnen bewegen, sporten en werken aan hun gezondheid. De exploitant en de gemeente Alphen willen dat zwembad De Hoorn deel gaat uitmaken van een sportcomplex én gezondheidscentrum. De komende jaren blijft het nog een zwembad. Meer over deze foto a Kijkrichting b Positie fotograaf c Positie StreetView. Gemeente Alphen aan den Rijn.


Wedstrijdba recreatiebad en instructiebad. Bij zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn wordt op januari opnieuw een UNOX Nieuwjaarsduik georganiseerd. In het buitenbad van het zwembad van De Thermenkunnen deelnemers een sprong in het koude water nemen. Het evenement vindt plaats op zondag.


De Zeeheldenbuurt, die ook nog tot het gebied behoort, is een oude volkswijk met een eigen karakter. In het zuidwesten ligt de Bomen­buurt met veel jaren zestig laagbouw in de huursector. Hier is de Molukse gemeenschap van Alphen aan den Rijn geconcentreerd.


In het Zuidoosten van Hoorn ligt het oude stadspark Bospark.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts