maandag 6 augustus 2018

Bungalow met hottub

Nieuw vakantiehuisportaal van TUI. Boek accommodaties in heel Europa! Of u nu alleen een nachtje of een weekend weg gaat, bij een huisje met een jacuzzi in de tuin komt u helemaal tot rust.


In de tuin van deze luxe bungalow vind je een terras en een hottub. Luxe vakantiewoningen met privé wellness.

Wij bieden dé perfecte vakantiebestemming aan om even heerlijk tot jezelf te komen! Wij verhuren bijzondere vakantiewoningen met privé wellness faciliteiten. Heerlijk veel luxe tijdens je vakantie.


Kom tot rust in het lekkere warme of verfrissende water en bubbels van het buitenbad in de achtertuin van je bungalow. Bungalow met jacuzzi of hottub ? Je kunt een keuze maken uit prachtige luxe, extra luxe en zeer luxe bungalows in binnen- en buitenland. Stelt u zich eens voor hoe het voelt om in alle rust en privacy te genieten in een houtgestookte privé- hottub nabij de bossen met het getjilp van de vogels als achtergrondmuziek!


De fijnste adressen met hot tub.

Een hot tub boven op de berg, in de sneeuw of midden in de wei… ’s Nachts naar de sterren staren of vanuit je bed het warme water in. Wanneer je een vakantie boekt bij een vakantieadres waar ook een hot tub beschikbaar is, geniet je van net dat beetje extra. Huisje met privé jacuzzi en sauna. Je geniet van een totale privacy, omdat de wellness faciliteiten in je eigen tuin staan.


Zo vaak je wilt kun je gebruik maken van een Finse houtgestookte sauna, jacuzzi en buitendouche. Al met al de perfecte overnachting met privé-sauna en jacuzzi. Super-de-luxe een bungalow met privé-jacuzzi. Een privé-sauna is al luxe, maar het kan nog mooier als u kiest voor een bungalow met een privé-jacuzzi in de tuin.


In de zomer een fijne verkoeling en in het najaar- en winter een heerlijke manier om na een wandel- of fietstocht op te warme. Landal Greenparks vakantieparken met jacuzzi bungalow. Haal vandaag nog een Hottub in huis. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Af en toe is het belangrijk dat u tijd met uw geliefde alleen spendeert.

En hoe lekker is het dan wanneer u dit doet in een luxe bungalow met een jacuzzi buiten in de tuin. Geniet samen van een heerlijk glaasje champagne terwijl u de prachtige sterrenhemel bewondert. Vakantiehuizen met hottub of jacuzzi. Wil je even helemaal tot rust komen en optimaal genieten van je vakantie?


Dan ben je bij Onthaasten in de Achterhoek aan het juiste adres. Tuin: Ruime tuin gelegen aan het water met groot terras en luxe tuinmeubilair met parasol, luxe hottub buitenspa met zitplaatsen, het ultieme wellnessgevoel, ligbedden, gasbarbecue (gebruik gasfles tegen betaling). Aan de aanlegsteiger ligt de complete 6-persoons sportieve toerboot Fun Yak 4met buitenboordmotor met stuurconsole voor u klaar.


U leest al, een huisje huren met hottub is echt leuk! Niet alleen de hottub is fijn, ook de vakantiewoningen bij de hottub zijn bijzonder. Een unieke locatie, een mooi interieur, authentiek en pal in de natuur.


Boek eens een keer een huisje met een hottub , voor net dan beetje extra vakantieplezier, beleving en ontspanning. Geniet in alle rust en met alle privacy die u zich maar kan wensen. De vakantiehuizen van particuliere eigenaren zijn veelal in de meest prachtige en natuurlijke omgevingen te vinden en gunnen u een kijkje in het lokale leven.


Een authentieke boerderij, een knus appartement of een gezellige bungalow : het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts