dinsdag 4 april 2017

Franse boomschors

Franse boomschors

Vind franse boomschors als je nu zoekt. De franse boomschors van Central Park heeft een harde en vaste structuur waardoor de schors lang meegaat. De schors werkt vochtregulerend waardoor de bodem minder snel uitdroogt. De schors is geschikt als bodembedekker voor paden, borders en ter decoratie.


Kies dan voor franse boomschors , perfect voor het aanleggen van mooie tuinpaden en borders. Deze schors geeft je tuin een verzorgde en mooie uitstraling. Wanneer je opzoek bent naar een lichte kleur boomschors is dennenschors voor jouw het meest geschikt. Het is een duurzame en decoratieve boomschors met een mooie roodbruine kleur.


Het formaat van deze boomschors is - mm. Snel besteld en snel geleverd in heel Nederland. Kijk ook onze bij onze andere. Nieuw Ophalen of Verzenden. Frans boomschors en houtsnippers.


Hier kunt u goedkoop houtsnippers en boomschors kopen. Geschikt voor exclusieve decoratie, maar ook voor het maken van looppaden in de tuin. Het verschil tussen de fijne en grovere fractie is dat de fijnere boomschors meer geschikt is voor looppaden en beter afdekt en de grovere fractie een langere levensduur heeft. Bent u op zoek naar een natuurlijke EN nuttige bodembedekker? De boomschors van 40L werkt vochtregulerend waardoor de bodem minder snel uitdroogt.


Leg minimaal 5cm dik boomschors aan. Boomschors in het algemeen is dan een zeer goede optie! De Fleurella boomschors is een stijlvolle decoratie voor in de tuin. Ga voor een natuurlijke en rustieke uitstraling met de Fleurella boomschors. Bovendien geniet u van een vriendelijke service aan een scherpe prijs.


Franse boomschors

De Pinus Maritiem (Pinaster) staat alom bekend om haar karakteristieke rode kleur en hoge duurzaamheid. De hardheid van de schors zorgt voor een hoge duurzaamheid. Vandaar ook wel Pin de Landes genoemd of maritieme schors. Het werkt bovendien vochtreguleren waardoor de grond in de tuin minder snel uitdroogt. Je gebruikt de boomschors als volgt: breng een laag aan over de grond of onder speeltoestellen.


Door de harde structuur gaat het jaren mee. Het voorkomt onkruidvorming, is decoratief en je kunt het voor wandelpaden gebruiken. Ook handig om onder een speeltoestel te gebruiken om een val te breken. Wij leveren al jaar veenproducten, uit eigen productie, aan bedrijven en particulieren. Met een geautomatiseerde verpakkingslijn voor zakken van tot liter.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Schors wordt veelal gebruikt voor het bedekken van grond in een tuin. Het beschermt u tuin tegen vorst en vergroot de vruchtbaarheid van de grond. Het franse boomschors heeft een hoge kwaliteit en duurzaamheid.


Daarnaast kan het ook worden gebruikt voor een sfeervol looppad. Met Fleurella boomschors decoreer je stijlvol de tuin. De zak bevat zestig liter boomschors.


Franse boomschors

Met de Fleurella boomschors krijgt de tuin een rustieke uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts