dinsdag 16 juli 2019

Blokhut noorwegen

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Breedste assortiment blokhutten, snelle levering in NL. Tijdens de zomer kunt u genieten van extra lange dagen met als hoogtepunt de Midzomernacht, wanneer de zon aan de Noordkaap niet ondergaat.


Zodra het weekend of de schoolvakantie begint, trekt iedereen eropuit richting de bossen en bergen om hun vrije tijd in een klein huisje bij het meer door te brengen, of ze zoeken er eentje met een panoramisch landschap. Een populaire vakantie is de hytteferie, in kampeerhutten die meestal op campings staan met de eenvoudigste vorm van accommodatie.

Populair vooral omdat het een grote mate van vrijheid geeft, voordelig is en vergeleken met het trekken met tent, toch comfortabel. De bungalow is slechts jaar oud en in uitstekende conditie. Een separate schuur van 15mmaakt deel uit van de woning.


Deze blokhut wordt gratis bij u thuisbezorgd in Nederland en België! Het pakket zal naast de vrachtwagen op de verharde weg of oprit gelost worden. Montage In het pakket wordt een bouwtekening meegeleverd zodat u de blokhut ook zelf op kunt bouwen.


Je kunt altijd nog terugkomen om de andere regio's te bezoeken. Neem dan de tijd om je voor te bereiden.

Alleen met een goede voorbereiding is je vakantie de moeite echt waard. Het gebeurt vaak dat een product bijna aan al uw wensen voldoet. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. En dat is niet voor niets, want de Noorse natuur is op veel plekken nog onherbergzaam en wacht nog om ontdekt te worden.


Het Noorse landschap wordt gekenmerkt door uitgestrekte bossen, prachtige fjorden en het schitterende noorderlicht. Noorwegen is veel groter dan veel mensen zich realiseren. De berk maakt met haar betekenis uw overnachting pas echt intiem! Ochtends kunt u in het restaurant heerlijk genieten van een Noors ontbijt. Woonkamer met open haard en tv.


Beschrijving Hoge kwaliteit geschakelde blokhutten. Compleet ingerichte keuken met zithoek, vaatwasser en oven. U start meteen met een mooie rit langs Jotunheimen of het Gubrandsdal. U verblijft de volgende week in het prachtige en gevarieerde landschap in de regio Nordfjord – Geirangerfjord. Verblijf in een comfortabele blokhut nabij de Geirangerfjord.


Toeristen komen voor het landschap, de fjorden, de toendra, de Noorse eilanden en voor steden als Oslo en Bergen. Het is mogelijk om de blokhut tegen een meerprijs te laten impregneren. De blokhut krijgt dan een voorbehandeling tegen schimmel en vocht.

Door het impregneren is de blokhut niet onderhoudsvrij. De geïmpregneerde blokhut dient alsnog binnen een half jaar behandeld te worden met een beits op lijnolie basis. Sandviken camping ligt op de noordelijke oever van het 4meter diepe Tinnsjøen meer in de prachtige provincie Telemark. De natuur hier is adembenemend. De mogelijkheden voor activiteiten zijn daardoor eindeloos, zowel in de zomer als in de winter.


U kunt kiezen uit diverse modellen of wij ontwerpen samen uw eigen droomhuis. Al meer dan tien jaar zijn wij een betrouwbare partner waar kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service hoog in het vaandel staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts