dinsdag 4 februari 2020

Powerplus tuinslang

Webshop met Europees Keurmerk. Showroom direct aan de A-7. Snelle levering uit voorraad. Ruim assortiment powerplus tuinslang. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Ook krimpt de slang zelf weer tot een klein formaat als de kraan wordt dichtgedraaid. Door het speciale ontwerp is het onmogelijk. Dankzij de meter lange tuinslang komt hij bij elke plant! Kortom dit is een tuinslang die u moet hebben meter lang en deze tuinslang in op bijna. De tuinslang is eenvoudig aan te sluiten op de standaard kranen.


Met snelkoppelingen en regelbare sproeikop. Geschikt voor middel grote tuin. Deze tuinslang is onmisbaar voor in de tuin. Met een tuinslang van PowerPlus bewater je jouw tuin in een handomdraai!


Powerplus tuinslang

PowerPlus levert praktische slanghaspels als losse tuinslangen met sproeikop, in diverse lengtes. De slanghaspels zijn eenvoudig te installeren en maken het oprollen van de tuinslang een stuk gemakkelijker! Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


De haspel heeft een tuinslang van meter die, opgerold op de haspel, steeds netjes opgeborgen is. De haspel kan aan de muur worden opgehangen, waarmee je ruimte bespaart. Door de meegeleverde ophangsysteem is de.


Voor het water geven van alle planten in de tuin heb je een tuinslang nodig. De eerste afweging die je moet maken bij het kopen van een tuinslang is die tussen een losse waterslang of een tuinslanghaspel. Bij tuinslanghaspels heb je weer keus uit een compacte slangenhouder of een muurhaspel. Op deze pagina vind je alle tuinslangen uit ons.


Tuinslangen voor 22u bestel morgen in huis. Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken. De webshop voor uw Tuinieren. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Kies uit producten vanaf € 94.


Een tuinslang voor uw tuin Gebruik de tuinslang door deze te koppelen aan uw buitenkraan met koppelingen. Aan de andere zijde plaatst u een spuitpistool zodat u de tuin kunt besproeien. Mocht u de tuinslang na gebruik netjes willen opbergen, kies dan voor een wandslanghouder of een slangenwagen, zoals bijvoorbeeld de Gardena tuinslangenwagen.


Met het kliksysteem sluit je deze tuinslang gemakkelijk aan op de kraan. Daarnaast is de tuinspuit door dit systeem ook gemakkelijk afneembaar. De tuinspuit is voorzien van verschillende waterstraalvormen.


Dan berg je de tuinslang snel en eenvoudig op dankzij het automatisch oprolsysteem. Dan is deze spiraalslangset de oplossing. Als je de tuinslang uittrekt, is hij maar liefst meter lang.


Eenmaal terug in oorspronkelijke spiraalvorm, neemt hij echter opvallend weinig ruimte in. De compacte tuinslang heeft een sproeikop met verschillende sproeipatronen. Je kan de spiraalslang aan de muur monteren en hem zo netjes weghangen.


Powerplus Bewatering koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Voor Gardena en Hozelock tuinslangen zijn wij de nummer webwinkel. Wij hebben diverse slangdiktes van 1(de standaard), en mm.


Daarbij kunt u kiezen uit diverse tuinslang lengtes van 1 2 tot maximaal meter lang. Ook hebben wij losse slangen in diverse kleuren geel, groen en grijs. Er zijn dan ook verschillende soorten tools en apparaten dat het merk heeft.


Powerplus tuinslang

Zo kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld een boormachine te kopen waarna je aan de slag kunt gaan. Bekijk ons ruime assortiment!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts