dinsdag 17 april 2018

Ecolat kopen

Beschikbaar in vele varianten. De goedkoopste van Nederland. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Zoek naar vijver randafwerking op de nieuwe KensaQ.


Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Door middel van Ecopic paaltjes is een solide bevestiging gegarandeerd.

Het perfecte alternatief voor hardhouten afboordingen. Kopen en verkopen op 2dehands. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. De ecolat randafwerking kunt u eenvoudig vastzetten aan de ecopic paaltjes zodat het stabiel en vast blijft zitten.


Voor een perfecte en stevige tuin- of gazonafboording. Een keurig afgewerkte borderrand maakt de tuin zichtbaar. Het ECOlogics assortiment bevat sterke en vooral duurzame producten uit kunststofafval met een zeer lange levensduur. Ecolat tuinafboording online kopen ?

Bovendien is het flexibel waardoor u zelf de vormen bepaald. Ontdek ons gamma esthetische afboordingen voor je terras, oprit of wandelpad. Afboordingen zijn bovendien ook handig om hoogteverschillen te overbruggen of als begrenzing op plaatsen waar verschillende ondergronden samenkomen. Door hun H-profiel verzekeren ze een hoge stabiliteit.


Per aankoopschijf van € 150. Actie geldig op onze referenties:. Deze ecolat -tuinafboording is gemaakt van gerecycleerde materialen en is zeer sterk en stevig. Kunststof afboording online kopen. Afboording bestaat in vele soorten en materialen, maar (gerecycleerde) kunststof afboording is ongetwijfeld de meest praktische variant.


In onze webshop kan je kunststof afboording kopen die ecologisch verantwoord zijn en zorgen voor een neutrale afscheiding. Strak en recht voor het scheiden van rechte tuindelen, eenvoudig online besteld. De bevestiging kunt u uitvoeren met roestvrijstalen schroeven (per paaltje). Ze bepaalt immers uw maximale waterniveau. Ideaal voor bochten, vormen of rondingen door het buigzame materiaal.


Met de kantopsluiting ECOLAT creëer je niet alleen een zeer stabiele randbegrenzing, je hebt ook nog eens een goed en milieubewust alternatief voor andere opsluitbanden uit staal of hout. De ECOLAT is ideaal als kantopsluiting voor vijver en tuin, zonder je ook maar enige zorgen te hoeven maken over het gevaar van verrotten. Water in de tuin, een ecologische zwemvijver, vijver of zwembad zorgt voor een instant vakantiegevoel.

Van plaatsingsmiddelen tot vijververlichting en filters, verkrijgbaar in de webshop. Dit afval sorteren, daartoe inspireren we jou bij ECO-oh! Vervolgens recyclen wij deze kunststoffen op ecologische wijze tot waardevolle grondstoffen. Hiermee maken we 1 recyclebare en duurzame producten.


Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt deze website gebruik van functionele en analytische cookies, die door Kranendonk B. Dit vlies beschermt de vijverfolie tegen wrijving en scherpe voorwerpen in de ondergrond. Raadpleeg de montagehandleiding voor extra informatie of bekijk de instructie video hier! Klik hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt.


Een duurzame en praktische afboarding voor tuinpa gazon, border, moestuin en vijver. Raadpleeg de plaatsingsinstructies voor extra informatie of bekijk de instructievideo hier ! Geen overwoekerend gras met een stijlvolle gazonafboording. Gazonafboordingen geven een meerwaarde aan uw tuin, ze zijn geschikt voor het afboorden van gazons. Het is gemaakt van gerecycled kunststof en is gemakkelijk te verwerken.


De vijverrand is duurzaam en ecologisch aangezien de vijverrand in de toekomst geen onderhoud meer nodig heeft, omdat het niet verteerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts