woensdag 19 februari 2020

Tyleenslang

Tyleenslang

Harde en zachte tyleenslangen voor drinkwater (KIWA) of beregening. Groot assortiment leidingsystemen. ZPE tyleenslang waterleiding. Deze waterleiding van kunststof is veel eenvoudiger aan te leggen dan een waterleiding met een koperen buis en daarmee ook prima geschikt voor de klusser.


Tyleenslang

U kunt met verschillende varianten van onze tyleenslang drinkwater vervoeren. Bekijk goed bij de omschrijving van de specifieke slang of deze voor drinkwater geschikt is. Deze slangen zijn altijd voorzien van het KIWA keurmerk, zodat u weet dat er met de tyleenslang drinkwater wordt voldaan aan de strengste kwaliteitseisen. Tyleenslang en hulpstukken tyleenslang water (meter) 16mm, € 3incl.


Btw 25mm, € 4 Nieuw Ophalen of Verzenden Zie omschrijving dec. Het grote voordeel van de tyleenslang is de flexibiliteit van de PE slang. Dit maakt de polyetheen drukbuis zeer geschikt voor bochtige montage. Bekijk onderstaand onze bedrijfsvideo voor een kijkje achter de schermen bij Tyleenslang. Een tyleenslang is vanwege het materiaal tamelijk flexibel.


Dit vergemakkelijkt de montage, zeker op moeilijk bereikbare plekken. Tegelijkertijd is het een materiaal wat veel kan hebben, hierdoor kan het zelfs gebruikt worden voor ondergrondse verbindingen. Een goede tyleenslang kopen?


Maar geen zin om de hoofdprijs te betalen? Dat komt goed uit, want wij hebben uitstekende tyleenslangen, tegen een zeer betaalbare prijs. De tyleenslangen gaan lang mee en doen waarvoor ze zijn ontworpen. Behalve een prima tyleenslang , hebben we nog veel meer producten voor uw tuin en vijver.


Tyleenslang

Deze tyleen slang heeft een diameter van millimeter en een lengte van meter en is alleen geschikt voor koud water. Doordat de buis gevoelig is voor temperaturen. Onze tyleenslang is met KIWA keur en de tyleen hulpstukken van het merk Uni-delta. Het handige aan een tyleenslang is dat deze erg flexibel, maar toch erg stevig is.


Je kunt de buis dus makkelijk verbergen zonder dat deze snel schade zal ondervinden. Diverse diameters, uitvoeringen en drukklasse zijn mogelijk. Vos Kunststoffen heeft een uitgebreid assortiment aan tyleen en tyleen koppelingen. Tyleen is een andere benaming voor polyethyleen, een flexibel kunststof. Aansluiten tyleenslang PE.


Voor het aansluiten hebben wij diverse hulpstukken, zoals de tyleen koppeling en PE elektrolas koppelingen. Ook gietijzeren flensafsluiters en watermeters behoren tot ons assortiment. Voor elke soort PE buis en PE leiding kunt u bij ons terecht.


Neem gerust contact om de geschikte tyleenslang te kiezen! Voor een betrouwbare gas- of waterleiding kunt u bij WitWay een tyleenslang kopen van de hoogste kwaliteit! U herkent de geschikte tyleenslang voor uw toepassing aan de kleur ervan.


Waterslangen zijn voorzien van een blauwe streep, gasslangen van een gele. Als u tyleenslang in de grond gaat plaatsen is het verstandig om een waarschuwingsband tussen de slang en het maaiveld te leggen. Bij eventuele graafwerkzaamheden kan zo schade voorkomen worden doordat herkenbaar is dat er een leiding ligt.


Dit product heeft een totale lengte van meter, welke eenvoudig op te delen is in kleinere delen door de tyleenslang af te zagen. Tyleen slangen of ook wel PE of Polyeteen slangen genoemd worden onder meer gebruikt voor het transport van drinkwater, afvalwater en water ten behoeve van beregeningsinstallaties. Dit geeft aan dat de slang diverse kwaliteitsproeven doorstaan heeft en daardoor maximale kwaliteit biedt.


De slang is voorzien van blauwe strepen, wat aangeeft dat deze slang geschikt is voor drinkwater toepassingen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts