maandag 10 februari 2020

Teakhouten tuintafel onderhoud

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Tuintafels online bij LIDL. Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online.


Onderhoud teakhouten tafel. Kringen en vlekken kun je heel erg makkelijk zonder schuurmachine uit een teakhouten tafel schuren, indien deze niet is voorzien van een beschermlaag. Teakhouten tuintafel schoonmaken. Zitten er vlekken op je teakhouten tuintafel en wil je deze schoonmaken? Dat kan heel makkelijk met een sopje van groene zeep.


Groene zeep werkt perfect voor het onderhoud van teak tuinmeubelen. Denk bijvoorbeeld aan vetvlekken die door het barbecuen op je tuintafel terecht zijn gekomen. Om uw tuinset op kleur te houden kunt u het behandelen met teak olie. Prachtige ovale tuintafel met onderhoudsvrij aluminium onderstel. De tuintafel heeft een teakhouten blad en kan samen met het onderstel het hele jaar buiten blijven staan.


Deze gezellige tuintafel is leverbaar in twee verschillende maten en kleuren. Vanwege de grote vraag het hele jaar door hebben we altijd genoeg verschillende afmetingen teak tuintafels op voorraad. Indien u wilt langskomen om meteen een bepaalde afmeting teak tuintafel mee te nemen, bel of mail eventjes van te voren dan zorgen wij dat deze voor u klaar staat.


Hoe bescherm ik mijn andere teakhouten binnen meubelen ? Naast salontafels, bijzettafels en eettafels zijn er ook nog andere teakhouten meubelen. Het gaat dan bijvoorbeeld om kasten, dressoirs en tv meubels. Deze worden vaak minder intensief gebruikt dan een eettafel. U kunt er dus voor kiezen om deze meubelen niet te behandelen.


Ook buiten heeft u een goede tafel nodig, dus kies voor de kwaliteit van een teakhouten tafel. Het hele leven verschuift naar buiten als de zon schijnt en onmisbaar daarbij is een mooie tuintafel om buiten te eten, een spelletje te doen, te borrelen of misschien zelfs te werken. Scherpste prijs van NL, Kijk snel.


Ruim assortiment online bestellen! Beste resultaten voor teak behandelen op Finecomb. Dit heeft verder geen invloed op de levensduur van het hout.


Het onderhouden van uw teakhouten tuinmeubelen is eenvoudig en minimaal. Als u echter de verandering van een honingbruine naar een grijzige kleur tegen wilt gaan, kunt u de teakhouten tuintafel eens per jaar behandelen met teak olie. Deze teak olie is verkrijgbaar via onze webshop. Waarom je teakhouten tuintafel reinigen?


Een vaak gestelde vraag is hoe een teak tuintafel onderhouden moet worden. Als u opzoek bent naar een houten tafel kan een teakhouten tafel dé oplossing zijn. Zowel in een landelijk interieur als een zeer moderne omgeving komt een teakhouten tafel zeer goed tot zijn recht.


Of u onderhoud moet plegen aan uw teakhouten tuintafel hangt volledig af van uw eigen smaak. Of wilt u de warme lichte uitstraling behouden? Wilt u uw teak grijs laten worden? Wanneer u uw tafel grijs wilt laten worden wordt er geadviseerd teakhouten meubelen de eerste maanden niet te bewerken.


Zeer belangrijk is dat u het meubel eerst heeft schoongemaakt. Dit kunt u het beste doen door een emmer met water te vullen, groene zeep toe te voegen en met een borstel over de tuinmeubelen te gaan. Een teak tuintafel zal ongetwijfeld verweren door de jaren heen.


De ene persoon zal dit juist prachtig vinden, de ander wil de teak tuintafel graag behandelen zodat zij er weer als nieuw uitziet. Teak tuintafel en onderhoud. Maar wat maakt dit type hout dan zo geschikt voor buitengebruik?


Misschien wist je wel dat teakhout na verloop van tijd van nature grijs wordt, maar wist je ook dat je dit proces kunt versnellen of juist tegen kunt gaan? Daarnaast zorgt het juiste onderhoud voor langer plezier van jouw teak tuinmeubelen, maar wat is dat dan, juist onderhoud ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts