vrijdag 21 februari 2020

Spie voor overkapping

Wij bouwen moderne en landelijke overkappingen, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer weten over ons? Zoekt u meer informatie over ons? Benieuwd wat wij al gemaakt hebben? Opzoek naar onze werkwijze?


Bekijk het aanbod overkappingen van dé marktleider van Europa: Tuinmaximaal. Zelfbouw Douglas Overkapping. Groot assortiment Overkappingen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Schroef de spie met de bijgeleverde RVS zelftappende schroeven in de schroefgoot aan de bovenligger en de staander. Voorboren is noodzakelijk, gebruik hiervoor een mm metaalboor. Geschikt voor alle types overkappingen. Precies op maat gemaakt, op de mm precies Niet thermisch geïsoleerde aluminium profielen, gepoedercoat Levering inclusief gelaagd veiligheidsglas 44.


U dicht hiermee de schuine hoek van uw terrasoverkapping af. Alleen geschikt voor de V905-Iseo terrasoverkapping. Een spie voorkomt het inregenen en inwaaien via de zijkant van uw veranda. Zo geniet u nog langer van het buitenleven.


U kunt de zijwanden of zijspies direct bestellen samen met uw terrasoverkapping, maar u kunt ook besluiten om later uw overkapping hiermee uit te breiden. Spie in verschillende maten. Als u besluit de overkapping helemaal bij uw leefgedeelte te betrekken dan kunt u als laatste ook nog de glazen schuifwand toevoegen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Bestel hier alle uitbreidingsmogelijkheden voor terrasoverkappingen en glazen schuifwanden.


Met behulp van onderstaande accessoires en losse onderdelen houdt u uw overkapping sfeervol, warm, en tochtvrij. Voorbeeld: een overkapping van meter is een ingekorte meter overkapping , de montagekosten zijn dan 5euro. Ritz screens: de screens bestaan uit verticaal hangende zonwering. Onder uw overkapping moet u veilig kunnen genieten.


Bovendien biedt aluminium zelf veel voordelen. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Met een spie kunt u de zijkant van uw overkapping geheel of gedeeltelijk afsluiten.


Zo kunt u een overkapping omtoveren tot een tuinkamer, waarin u beschut van alle weersinvloeden kunt genieten van het buiten zijn. Een terrasoverkapping kan aan beide kanten een andere invulling hebben. Zo kunt aan de rechterzijkant een zijspie met polycarbonaat plaatsen, omdat de overkapping daar aan een schutting grenst en aan de linkerkant een glazen schuifwan die u bij mooi weer open kunt zetten. Meet, vooraleer u begint, eerst rustig alle afmetingen nauwkeurig op. Ben er dus zeker van dat u de maten correct meet en noteert.


Maat 1: Bepaal de maat van de muurzij staander. Meet deze maat over de onderzijde van de zijligger. Het deel dat soms uitsteekt boven de standaard schutting naar de buren.


De spie van de veranda afsluiten. Om meer privacy te creëren en om windwervelingen te voorkomen kunt u deze ‘taartpunt’ afsluiten met een (mat)glazen spieraam. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Dat betekent dat er boven de schutting nog een ‘gat' zit, waar de wind vrij doorheen kan waaien. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Het gevolg: een tochtige ruimte onder je terrasoverkapping. En dat is precies waar een zijspie tegen helpt. Zo krijgt de wind geen kans meer! Je kan zelfs in de winter genieten van jouw veranda met onze veranda verwarming. Zorgeloos genieten, het hele jaar door.


Voor iedere wens hebben wij een gepaste oplossing. Stel jouw overkapping samen precies zoals jij het wilt. Op alle terrasoverkappingen van Verasol krijg je de Beste Deal Garantie.


Uw Luxury Veranda’s adviseur bespreekt graag met u de mogelijkheden van een spie passend bij uw wensen en uw smaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts