dinsdag 25 februari 2020

Weinor terrasverwarming

XXL Korting - Alles op Voorraad! Terrasverwarming voor koele zomeravonden. Specialistisch advies nodig? Weinor terrasoverkapping inclusief muurbeugelprofiel. Uit Standaard Ralkleuren zonder Meerprijs !

De tempura is een speciaal verwarmingssysteem voor terrassen dat in principe net als de zon. Terrasheater TEMPURA Terrasheater TEMPURA. Weinor Tempura terrasverwarming Direct behaaglijke warmte op koelere dagen. BiConnect besturing Leun lekker achterover: met de BiEasy afstandsbediening van weinor kunt u uw complete terrastechnologie besturen – van zonwering en terrasverlichting tot aan de terrasverwarming.


Met een enkele handzender kunnen maar liefst verschillende apparaten of groepen apparaten worden bestuurd. Weinor hecht, als marktleider in Noord-Europa op het gebied van zonwering, veel waarde aan kwaliteit. Elk Weinor product wordt uitsluitend individueel voor u in Duitsland ontwikkel vormgegeven en vervaardigd met hoogwaardige materialen.

Of juist genieten van een verademend briesje in de schaduw. De producten worden eerst gezaag gecoat en gestanst en daarna nogmaals gecoat. U hoeft niet aan uw overkapping te denken.


Dankzij de solide constructie van de Weinor overkappingen zit u altijd rustig en vooral relaxt. Deze terrasverwarming van Vinz Excellence is de ideale heater voor koude lentedagen of op frisse. Kies Kleurkeuze: Behuizing Verwarmer!


Kies uit 8producten vanaf € 195. De webshop van veranda webshop is momenteel inactief. Alle terrasverwarmers uit voorraad leverbaar. Alle merken terrasverwarming online. Kubistische vormgeving en strakke lijnen.


De Weinor Terrazza Pure heeft slanke profielen en een strakke, moderne look. Dit terrasdak van topkwaliteit is perfect in te passen in kubistische woningen en villa’s. De vormgeving brengt ook rust in traditionele ontwerpen.


Kwaliteit is geen issue bij de Weinor producten.

Producten van weinor worden onderworpen aan hoge kwaliteitseisen. Hoogwaardige materialen, bewezen technologie en innovatieve oplossingen zorgen voor betrouwbaarheid en een lange levensduur. Deze kunt u eenvoudig dimmen met een afstandsbediening.


Met de geïntregreerde LED verlichting creëert u sfeer op uw terras. Ook een dimbare terrasverwarming is een optie die met dezelfde afstandsbediening bediend kan worden. Weinor staat voor Duitse degelijkheid maar blijft door het uitgedacht design zeer sierlijk.


Door de uitgebreide keuze in lakkleuren en doekkleuren is de Weinor Terrazza voor iedere woning in de perfecte kleurcombinatie te leveren. Met de optionele terrasverwarming en LED verlichting creëert u een comfortabele terraservaring en geniet u meer van het buitenleven. Wilt u de Weinor Plaza Home in het echt zien? Kom dan gerust langs in onze showroom waar u de Plaza Home en vele andere overkappingen en zonweringen kunt ervaren. Als u een overkapping hebt met de Weinor Glasoase, begint uw tuinkamer veel op een serre te lijken.


Met één verschil: de Weinor Glasoase is niet volledig isolerend afgesloten. Het glas houdt wind en neerslag tegen. Maar voor een serre hebben we andere vouwwanden, die maximale isolatie en inbraakveiligheid bieden.


We hebben elektrische terrasverwarming , zowel infrarood terrasverwarming als terrasheaters zonder infrarood verwarmingselement. In onze grote showroom kunt u in vrijwel alle terrasverwarmers werkend bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts