woensdag 26 februari 2020

Veendam zwembad

Veendam zwembad

Vergelijk Verhuurbedrijven en bespaar op het huren van een Zwembad! Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Boek uw Hotel in Veendam online.


Bestel Zwembaden eenvoudig online of bezoek een Leen Bakker winkel in de buurt! Ontdek ons ruime assortiment! Subtropisch zwembad Tropiqua is goed bereikbaar.


Het zwembad ligt dicht tegen het centrum van Veendam aan en is goed te bereiken via het openbaar vervoer, met de auto of met de fiets. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig als u met de auto komt. Zowel voor de deur als vlak bij de sporthal. Zwembad Tropiqua biedt een compleet pakket voor zwem- en wellness liefhebbers. Bezoekers kunnen, naast zwemmen en dobberen, genieten van de Finse sauna of het Turks stoombad.


Uiteraard beschikt de Veendam over verschillende faciliteiten waarmee u zich gedurende de dag, en de avon kunt vermaken. Om te beginnen beschikt het schip over een heerlijk verkoelend zwembad en een aantal jacuzzi’s, met aan de randen tal van ligbedden waarin u lekker onderuitgezakt van het zonnetje kunt genieten. De Participatieraad zoekt nieuwe leden en roept daarom kandidaten op die belangstelling hebben om te solliciteren.


Met name ervaringsdeskundigen worden in het. Vind je dat een onderwerp in Veendam meer aandacht verdient? Of wil je wat meer doen met je videocamera dan alleen de (klein)kinderen in het zwembad filmen? Download onze folder en meld je aan. Veendam is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veendam in de provincie Groningen, gelegen aan rijksweg N3 de weg van de Eemshaven naar Assen.


Veendam wordt ook wel Parkstad genoemd en is tegenwoordig de op twee na grootste plaats van de provincie Groningen. Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! De mooiste zwembaden vind je op subtropischzwembad.


En bij de ingang van het zwembad stond ook dat het verboden is, meldt gemeente Veendam. Welkom op onze website, maar vooral op onze prachtige boerderij, de Wilhelminahoeve in Veendam ! Hier organiseren wij kleinschalige ponykampen voor kinderen van 6-jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts