vrijdag 28 februari 2020

Zwembad blinkerd den haag

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! In zwembad de Blinkerd kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten. Zwempas voor zwemmers van jaar en ouder.


Op vrijdag december is zwembad de Blinkerd gesloten in verband met een studiedag. Kijk hier voor de openingstijden in onze andere zwembaden. Hier vindt u de tarieven van de Haagse zwembaden.

Dan krijgt u ongeveer korting bij de kassa. Sport-O-theek Den Haag vindt u in zwembad de Blinkerd. Bekijk hier de openingstijden van de gemeentelijke zwembaden in Den Haag. Hier kunt u vrij zwemmen, banenzwemmen of meedoen aan zwemactiviteiten zoals aquarobic, bootcamp, fifty fit en zwangerschapszwemmen.


Ook wordt er zwemles gegeven. Voor exacte tijden zie website. Zie website voor actuele openingstijden. Prijs Gezinszwemmen vanaf €75.


In het zwembad worden er activiteiten als gezinszwemmen, fifty-fit voor ouderen en auquajoggen georganiseerd. Zwembad de Blinkerd in Scheveningen is een zwembad waar je vrij kunt zwemmen en mee kunt doen aan verschillende activiteiten. De openingstijden zijn per doelgroep aangepast, zo zijn er speciale tijden voor gezinszwemmen. Op dinsdag, zaterdag en zondag is het ondiepe bad zelfs extra verwarmd.


Ook het volgen van zwemlessen is hier mogelijk. In de gemeentelijke zwembaden in Den Haag kunt u vrij zwemmen, banenzwemmen of kiezen voor een zwemactiviteit zoals aquajoggen, aquarobic of zwangerschapszwemmen. Daarnaast is er ook een therapeutisch zwembad in Den Haag : De Escamphof, voor revalidatie of mensen met een handicap.

Lees alles over de zwembaden , zwemlessen, tarieven en de zwemapp. Creëer buiten ook een thuisgevoel! Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. De Blinkerd Seinpoststraat 15 Den Haag. Ontdek ons ruime assortiment!


Zwembad De Blinkerd in stadsdeel Scheveningen is ons thuisbad. In dit meter wedstrijdbad vinden al onze examens plaats. Tevens worden hier zwemlessen gegeven voor het A-, B- en C-diploma. Dit zwembad beschikt over een kantine met uitzicht op het zwembad. Zwemtijden, informatie, lessen en zwemactiviteiten.


Ook zwemles, aquajogging en trimles zijn hier te volgen. Een heerlijk verfrissende duik met vrienden of familie, dat is altijd leuk! Zwembad Haags Hopje is dé particuliere zwemschool voor zwemles in Den Haag en Scheveningen.


Ons zwembad is gelegen in een prachtige privé villa aan de Scheveningseweg 1te Den Haag. Daarnaast zwemmen wij in zwembad de Blinkerd (Kikker-, Dolfijn- en A-diploma) en Overbosch (B- en C-diploma). Zwembad de Waterthor in Den Haag heeft drie verschillende baden, zodat het hele gezin er kan zwemmen. Naast het wedstrijdba heeft de Waterthor ook een peuterbad en een instructiebad.


En het zwembad is grotendeels gedurende het jaar open. In dit zwembad worden zwemlessen gegeven, maar ook verschillende activiteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts