donderdag 20 februari 2020

Wandbord steigerhout ophangen

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bespaar tot wel via kiesproduct. Nu heb ik een geschikte locatie gevonden om het op te hangen, maar ik weet niet goed hoe ik dat moet doen. Het bord is van steigerhout en best wel zwaar.


Een steigerhout wandbord is een perfecte toevoeging voor aan de muur.

Ik ben alleen nog niet zo ervaren met hout. Dan zal je er waarschijnlijk achter komen dat een kast veel te groot is en veel te veel ruimte in beslag neemt. Wandbord steigerhout aan de muur hangen.


Nu kan zo’n redelijk groot wandbord van steigerhout natuurlijkst wat wegen. Die kun je dus niet even aan een schroefje gaan ophangen. Dan is de kans namelijk groot dat je mooi foto’s en decoraties een keer met bord en al naar beneden komen. Hoe moet je een zwaar wandbord van steigerhout dan wel ophangen ?

Ze zijn dus zowel binnen als buiten toepasbaar. Dit mooie wandbord tovert uw huiskamer om in een trendy interieur met een landelijke uitstraling. Ons wandbord is gemaakt van horizontaal geplaatste nieuwe steigerhouten planken. Dit houten wandbord is gemaakt van horizontale gebruikte steigerplanken.


Het kader aan de achterkant van dit wandbord is gemaakt van steigerhouten plankjes van maar liefst mm dik. Hierdoor hangt u dit robuuste wandbord eenvoudig, gemakkelijk en veilig op. Daarnaast kunt u nog kiezen of u het wandbord in een wash wilt. Whitewash, Greywash, Antracietwash, cementwash of Blackwash. Bestel de juiste kleur dit voorkomt teleurstelling!


Komt u er niet uit neemt u dan contact op. Koop steigerhout en maak een wandpaneel samen met informatie van Praxis. Ben je op zoek naar een boormachine, maar weet je nog niet welke boormachine het beste bij jou past? Staand wanddecoratiebord met hartjes van oud steigerhout (voorraad) Omschrijving Staand wanddecoratiebord gemaakt van oud steigerhout en geschuurd. Samen met mijn zoon een wandbord gemaakt.


Dat is allemaal goed gelukt.

Nu het probleehet is natuurlijk een relatief zwaar wandbord geworden en schilderijhaakjes lijken niet direct de beste oplossing. Of je nou een, eigenzinnig vintage, landelijk of ultramodern interieur hebt, de steigerhouten meubels van Eco steigerhout passen door hun uitstraling in elk interieur. Plaats hem dan op Werkspot.


Heb jij een soortgelijke klus? Het monteren van het bord gaat eenvoudig, maar het ophangen is lastiger omdat er geen materiaal voor bij zit en je daarom zelf iets moet bedenken (en kopen). Leuk wandbord van steigerhout , kant en klaar zo ophangen , niks geen bouwpakket. Afmetingen 1x , l x h. Steigerhout wandbord ophangen.


Kleed de wandborden aan met uw eigen accessoires. Doordat we voor deze wandborden gebruikte materialen gebruiken kunnen de kleuren iets afwijken maar juist dat geeft die gave uitstraling. Dat scheelt weer werk bij het zelf je steigerhout wandbord maken. Ideaal als van strak en netjes houdt, maar wel de stoere look van steigerhout wilt.


Tip 3: Al je dierbare spulletjes op je wandbord. Als je zelf een steigerhout wandbord maakt, ben je helemaal vrij in het formaat de vorm en de indeling van je wandbord. Te koop: mooi wandrek wandbord van gebruikt steigerhout.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Maar je kunt het natuurlijk ook gewoon buiten ophangen.


Voorzien van legplankjes van resp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts