woensdag 5 februari 2020

Slagers barbecue rvs

Specialistisch advies nodig? DA gasbarbecue RVS 12kW Profesionele slagers BBQ. Deze is de zwaarste kwaliteit slagers cq gasbarbecue die er is tbv gastronomie met of zonder onderstel.


Vervaardigd van V2A RVS staal. Ruim tweemaal zo zwaar en niet te vergelijken met de andere bouwmarkt kwaliteit slager barbecues.

U begingt met een kale RVS ombouw met thermisch beveiligde branders compleet met regelknop en complete piezo ontsteking. Slagers barbecues rvs BBQ. Deze slagers barbecue op gas is zeer geschikt voor professioneel gebruik denk aan evenementen en braderieën. Binnen no-time bbq je heerlijk vlees en zullen de klanten smullen.


De slagers barbecue is eenvoudig te demonteren waardoor je hem gemakkelijk kunt transporteren. Een absolute top barbecue voor professioneel gebruik. Voorraad status: Bijna altijd voorradig, svp bellen voor actuele status.


Overtreft elke andere gas barbeque in kwaliteit en prijs!

Deze riante rotisserie barbecue is ideaal voor het grillen van hele speenvarkens, kippen, wild en andere grote vleessoorten. Houtskool barbecue te koop professionele barbecue. Bij de slagers barbecue wordt een groot draaispit meegeleverd. Het draaispit wordt aangedreven via een elektrische motor en draait automatisch, zodat u amper naar de barbecue om hoeft te kijken.


Van Hattem Horeca BV biedt een zeer ruim assortiment horeca en grootkeuken apparatuur aan tegen normale prijzen. Naast deze overzichtelijke en gebruiksvriendeli. De barbecues uit ons assortiment zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig.


U kunt altijd en overal meteen aan de slag. Het enige wat u nodig heeft is een gasfles en wellicht nog. Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit 3producten vanaf € 210.


Geheel vervaardigt van V2A RVS. Krachtige bbq en eenvoudig schoon te maken. Deze rvs barbecue branderset is bedoelt ter vervanging voor branders van de D. Levertijd: - dagen informeer voor u besteld!


Deze branders zijn los zonder thermokoppels en zonder gasregel unit.

De branderset is goed geschikt voor de pits rvs D. Deze professionele slagers BBQ is een enorm goede BBQ. Heeft u ook een gasfles nodig? Gasaansluiting is met klik koppeling. Barbecue huren bij Party-Alarm in Eindhoven.


Graag de barbecue schoon retourneren. Proffessionele Horeca BBQ's. Brander unit voor de RVS slagers bbq D.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts