vrijdag 21 februari 2020

Wereldwinkel groningen

Alle vacatures in Groningen. De wereld winkel is een winkel vol. Verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. Wereldwinkels per provincie.


De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu.

Omdat de producenten – zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren – voor hun producten een rechtvaardige prijs krijgen kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Dat doen we met al onze winkels in Nederland. Met een aankoop in deze webshop draag je bij aan een betere leefwereld voor producenten in niet westerse culturen.


Meer weten over de Fair Trade principes? De winkel is vermeldt in categorie Huishoudartikelen. U kan tevens wereldwinkel offertes aanvragen in groningen en wereldwinkel producten zoeken. Als bedrijf kunt u ook bijles persberichten of tandheelkunde persberichten versturen.


Bent u werkzaam in wereldwinkel.

Onze producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met uw aankoop helpt u hen daarbij. In onze wereldwinkel verkopen we bijzondere producten uit landen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika.


Het assortiment is uniek, veelal handgemaakt en geproduceerd volgens het fairtrade-principe. Koffie van boeren uit Tanzania, lieve knuffels uit Sri Lanka en trendy sieraden uit India. Een goede ontwikkeling: steeds meer supermarkten verkopen fairtrade-producten. Dat betekent dat de wereldwinkel op dat gebied niet meer de vooraanstaande rol speelt, die het jarenlang heeft gespeeld. En zeg nou zelf, als je toch in de supermarkt bent, dan neem je die fairtrade producten als vanzelf mee.


Bij WAAR kom je voor een mooi cadeau met een mooi verhaal. Al onze producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. I n onze wereldwinkel webshop vindt u mooie, oorspronkelijke en eigentijdse cadeaus. Voor elke feestelijke gebeurtenis is er een passend geschenk te vinden. Verzendkosten: boven een orderbedrag van Euro betaalt u geen verzendkosten!


Om toegang te krijgen tot de gegevens van de winkel (adres, openingstijden, website en huidige aanbiedingen) klik op het adres of de naam van de winkel. All Women Recycling is een werk- en scholingsproject voor vrouwen.

U kunt door bijvoorbeeld kopen van kunstnijverheid of foodproducten uit ontwikkelingslanden. Want eerlijke handel geeft producenten in het Zuiden sterke eigen benen en draagt op die. Om maar even met een quote van CNN over Groningen te pronken: “a winning alternative to Amsterdam.


In de compacte binnenstad vind je bekende merken naast experimentele eenpitters en luxe naast eigengereid vintage. Struin langs de vele middeleeuwse panden. Of ga naar de streekmarkten en de gezellige dorpskernen in het Ommeland.


Deze wereldwinkels startpagina geeft je een overzicht van wereldwinkels per provincie en per plaats. De meeste wereldwinkels worden gerund door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts