vrijdag 21 februari 2020

Steeneik prijs

Tevens kunt u bij ons de prachtige olijfboom kopen (Olea Europea) vinden en dat allemaal voor een lage prijs , dus scherpe prijzen. Indien gewenst kunt u de kroon van de Steeneik zeer goed in model snoeien. De Olijfboomspecialist heeft een zeer grote voorraad zodat het u aan keus niet ontbreekt. De bladeren van de Steeneik zijn grijs van kleur.


Alle Steeneiken importeren wij rechtstreeks vanuit Italie. Hier vinden wij de beste kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen!

Quercus ilex kent een trage groei. Graaft u de Steeneik dieper in, dan zal de stam gaan rotten en de Steeneik Lei afsterven. De Steeneik staat graag op een beschutte plek en is winterhard. Het is ook raadzaam om links en rechts van de boom een Boompaal te plaatsen.


De juiste steeneik kopen voor de juiste lage prijs. Dan moet u bij BoomNL zijn. Hier vind u de moosite meerstammige steeneik of groenblijvende leisteeneik.


De bladhoudende groene steeneik komt veel voor in de landen rondom het Middellandse zeegebied op droge kalkrijke zandgronden. Een van de beste bladhoudende soorten.

Kwaliteit Steeneik bomen op voorraad. Mooie planten Goedkoopste bezorging in heel NL. De meerstammige steeneik is zeer geschikt als solitair in uw tuin, en is uitstekend winterhard. De bovenzijde van het blad is glanzend donkergroen, de onderzijde van het blad is geelbruinviltig behaard.


In warme gebieden bloeit de boom rijk met goudgele katjes. De langwerpige eikels steken als ze bruin zijn mooi af tegen het donkergroene blad. De laatste jaren wordt de steeneik ook als leiboom toegepast om jaarrond privacy in tuinen te. De steeneik heeft een dichte, brede, koepelvormige kroon. Meestal zijn de takken opgaand.


De schors is bruinachtig zwart tot zwart. Op de twijgen zitten kleine, geelbruine knoppen. Deze groenblijvende leisteeneik heeft hulstvormige bladeren en heeft eikelvormige vruchten.


Met deze groenblijvende leiboom en zijn grijsgroene bladeren maakt u een prachtige afscheiding. Sinds de oudheid al in cultuur in de landen rond de Middellandse Zee waar deze wintergroene boom tot circa m hoogte uit kan groeien. Bladhouden donkergroen dof blad. Liefst droge kalkrijke bodem en een beschutte standplaats.


Een beschutte plaats in dorpen, steden of woonwijken biedt veel kansen voor deze bijzondere boom met zijn grijsgroene blad. Het beste wordt de steeneik toegepast op een beschutte standplaats. Temperaturen tot -graden Celsius zijn over het algemeen geen probleem.

In combinatie met wind en sneeuw kan het blad wel schade oplopen. Door de boom in het voorjaar licht te snoeien herstelt ze goed. Let op: De lei- Steeneik kunt u per stuk (individueel) of in pakketvorm kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts