maandag 24 februari 2020

Zwembadrobot

Het grootste assortiment zwembadrobots voor elke bodem vind je bij Fonteyn. Op zoek naar een zwembadrobot? Wij helpen je graag met eerlijk, deskundig advies. Alle modellen uit voorraad leverbaar.


Heeft u een mooi zwemba maar geen zin om het schoon te maken? Dan is een zwembadrobot ideaal voor u.

Een zwembadrobot is een automatische zwembadreiniger. De robot kan zonder hulp het gehele zwembad schoon maken. Door dat in de zwembadrobot een filter is ingebouw hoeft u deze ook niet op de filterinstallatie aan te sluiten.


Met een zwembadrobot heeft u nagenoeg geen omkijken naar het reinigen van uw zwembad. Geheel autonoom reinigt een zwembadrobot het zwembad. Gemiddeld doet een robot er zo’n uur over om een zwembad schoon te maken, dit is natuurlijk wel afhankelijk van de grote van het bad en het model zwembadrobot.


U wilt immers graag in schoon water zwemmen, en dus is een robot zwembadreiniger onmisbaar. Hij reinigt bodem en wanden grondig, zorgt voor extra filtering van het zwembadwater en is bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk. Een ideaal product hiervoor is een zwembadrobot.

Deze elektrische modellen hoeven niet te worden aangesloten aan een skimmer en maken de bodem of bodem en wand van uw zwembad schoon. Vaak zijn ze voorzien van een eigen opvangbak, die je na gebruik moet legen. Reinigt bodem, wanden en de waterlijn. Inclusief jaar Garantie.


Door de ruime keuze is het vaak lastig om de juiste te maken. Hier helpen wij graag bij. Het werkt als een automatische stofzuiger.


De zwembadrobot berekent zelf de route en weet precies welke plekken van het zwembad hij nog moet schoonmaken. Soms lijkt het alsof de zwembadrobot maar willekeurig door het zwembad heen beweegt. Wie een zwembadrobot aankoopt, wil daar zo lang mogelijk van genieten.


Het is namelijk geen goedkope aankoop. Wie de levensduur van zijn zwembadrobot wil verlengen, dient zijn robot te onderhouden. Om die reden raden we aan om de robot na elk onderhoud uit het zwembad te halen.


Sommige zwembadrobots zijn enkel voor de bodem en andere voor de bodem of de bodem en de wanden. Zwembadrobot voor kleine en grote zwembaden. Goedkope zwembadrobot Mange is bijvoorbeeld een handige en betaalbare zwembadrobot.


Kies de zwembadrobot die bij jullie zwembad past. Bij Rhodos zien we de groeiende vraag naar gemak en eenvou en daarom zijn zwembadrobots enorm gewild.

Met een uitgebreid assortiment, hebben we een zwembadrobot voor ieder type zwembad en van iedere grootte. Geniet van een sprankelend zwembad op de meest eenvoudige en probleemloze manier - met de nieuwste Dolphin zwembadrobot M600. Nu leverbaar bij de marktleider in zwembadrobots voor slechts € 1. Afhankelijk van het type, worden ook de wanden gereinigd. Zoef Robot zwembadrobot Pieter is toegevoegd aan uw winkelwagen Pieter beweegt vrij over de bodem en maakt daarbij de bodem, waterlijn en zijwanden van u zwemba met zijn vier borstels, lekker schoon. De meeste toestellen werken heel eenvoudig.


Vortex – zwembadrobot die enkel de bodem reinigt volledig onafhankelijk van de filterinstallatie met makkelijk te reinigen filtermand. Vortex – zwembadrobot die bodem en wand reinigt. Kokido Drakbot zwembadrobot. De elektrische bodemreiniger van kokido is de ideale oplossing voor het verwijderen van vuil in kleine en middelgrote zwembaden.


Het aanschaffen van een zwembadrobot is immers niet een dagelijkse bezigheid. Graag helpen wij jou verder met de aanschaf van een zwembadrobot , zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen! Wij bij Fonteyn hebben voor iedere klant wel een geschikte zwembadstofzuiger vanwege ons brede assortiment.


De Dolphin zwembadrobot Zenit bevat de nieuwste technologie waardoor u bijna niets meer hoeft te doen en de robot snel en efficiënt werkt. Koop en verkoop zwembadrobot op eenvoudig op 2dehands Lokale aanbiedingen - Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts