donderdag 6 februari 2020

Schaffer tuinhuisjes

Grootste aanbod voor iedere wens, budget en tuin! Bezoek het tuinhuizendorp. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! De grootste collectie tuinhuisjes hier!


Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!

Wij bieden een brede variatie aan tuinhuizen, welke dan ook in alle denkbare maten leverbaar zijn. Tuinhuisjes tegen de laagste prijzen. Ook voor houten veranda’s, een carport op maat, een schuur op maat of een terrasoverkapping bent U bij Schaffer tuinhuizen aan het juiste adres.


De keuze voor het dak is volledig aan u. Kiest u voor een zadeldak, plat dak, lessenaarsdak of toch liever voor een tuinhuis met piramidedak? Uw houten blokhut of tuinhuis koopt u bij Schäffer. Alle tuinhuisjes zijn op maat te maken.

Neem vrijblijvend contact op. Deze twee bedrijven zijn al meer dan jaar toonaangevend in de houtbouw branche en hebben nu de krachten gebundeld. Schaffer -Theunissen tuinhuizen is een bedrijf dat is voortgevloeid uit de bedrijven Schaffer tuinhuizen en Theunissen tuinhuisjes. Een tuinhuis met zadeldak is een traditioneel tuinhuis. Al vele jaren maken wij dit type tuinhuisjes in onze fabriek en nog steeds is het model erg populair.


Zowel in Wijchen als in Waalwijk kunt u terecht in onze showroom. Ruim jaar toonaangevend in houten tuinhuizen, prieeltjes, schuurtjes, carports en houten garages. Voor elke tuin hebben wij een prachtig tuinhuis in het assortiment. Bij ons kunt u kiezen uit tuinhuisjes uit de standaard collectie, maar ook voor een tuinhuisje op maat of zelfs naar eigen ontwerp.


Tot korting op het grootste assortiment tuinhuizen van Nederland. Alle afgebeelde modellen tuinhuisjes zijn bijna op elke gewenste maat verkrijgbaar, ook als kleine tuinhuisjes ,. Info over schaefer tuinhuisjes. Resultaten van zoekmachines! Een blokhut kopen voor in Waalwijk?


Bij Schäffer-Theunissen tuinhuisjes kunt u een ruim assortiment blokhutten kopen.

Door de brede, afsluitbare, deuren kun je makkelijk in en uit het schuurtje komen. Het huisje is weersbestendig en rot niet want de constructie is verstevigd met staal, de vloer is solide en alles wordt vastgezet met stevige beugels. Ventilatie en licht worden verzo. Zoekt u een tuinhuis, veranda, blokhut of houten overkapping? Kom vandaag nog kijken in onze showrooms in Wijchen en Waalwijk!


Reviews Jammer dat Schäffer - Theunissen tuinhuizen het niet. This feature is not available right now. Ruim assortiment aan maatwerk en kwaliteit houten tuinhuizen, bergingen en tuinkamers!


Ons assortiment is ongekend op gebied van tuinhuizen en bergingen. Eenvoudig online bestellen. Wil je een tuinhuisje of een blokhut? Deze keuze moet gemaakt worden op basis van de functie die het bouwwerk in jouw tuin gaat krijgen.


Wordt het een schuurtje voor opslag van spullen? Worden de fietsen in het tuinhuis geplaats of is het een mooie ruimte voor een tweede koelkast? Van een strak tuinhuisje , tot traditionele blokhut. Misschien gebruikt u uw tuinhuisje straks als opbergruimte.


Maar wij hebben ook tuinhuizen die geschikt zijn als extra kantoor, atelier of zelfs als gastenverblijf. Denk naast uw tuinhuisje , ook na over bijpassende tuinmeubelen, in de vorm van een loungeset.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts