vrijdag 1 november 2019

Sl combinatievloer

Zoek naar combinatie vloer op de nieuwe KensaQ. Met meer dan verschillende liggerlengtes en een breed assortiment EPS vulelementen, is de Havebo SL - Combinatievloer niet meer weg te denken in renoverend Nederland. De stalen liggers zijn net als de hoeklijnen voorzien van een Magnelis beschermlaag. Om verouderde woningen te verbeteren, bieden wij bijvoorbeeld twee innovatieve renovatiesystemen: SL - combinatievloer en Cassettevloer 6. De SL-combinatievloer is een vloer met stalen liggers.


Onze EPS vulelementen zijn ook te gebruiken in de SL-combinatievloer, die speciaal ontwikkeld is voor renovatie- en uitbouwprojecten.

De Combinatievloer is een combinatie van voorgespannen liggers en vulelementen van lichtbeton. Deze vloer wordt toegepast als begane grondvloer boven kelders en als dakvloer bij kleinschalig werk. De vloer wordt afgestort met een druklaag.


Betonnen liggers (ook wel T-balken genoemd) vormen dé kracht van de balken broodjesvloer. Online Bouwmaterialen heeft een groot online assortiment waar u alles vindt wat u nodig heeft voor het aanleggen van een broodjesvloer. Makkelijk een vloer leggen kan met een Havebo SL - Combinatievloer.


Wist je dat de liggers van dit systeem slechts een tiende wegen ten opzichte van betonnen liggers. Een betonnen ligger weegt al snel kilo per meter. Een SL - Combinatievloer -ligger weegt slechts kg per meter.

De SL-ligger kan als vervanger van de betonligger. En zo’n vloer is inderdaad licht, de liggers van dit systemen wegen een tiende ten opzichte van betonnen liggers. SL staat voor Systeemvloer Light. Met meer verschillende liggerlengtes en een breed assortiment EPS vulelementen is de SL-Combinatievloer niet meer weg te denken in renoverend. Kies één van de volgende drie opleggingen voor de te plaatsen stalen liggers (zie fi g.01).


Video over productie, toepassing en verwerking van o. Creëer een vlakke oplegging d. De SL-Combinatievloer is een lichte, snel te monteren en uitwisselbare universele vernieuwingsvloer. Voor deze vloeren produceren en leveren wij de lichtgewicht en oersterke T-liggers. Dankzij het gewicht van slechts kilogram per strekkende meter zijn de T-liggers arbo-vriendelijk bij montage. SL-Combinatievloer een universele vernieuwing, licht, snel en uitwisselbaar Heeft u nog vragen, neem gerust contact op met de Havebo Groep.


Wij staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden. Omdat beide renovatievloersystemen als droogbouw uitgevoerd kunnen worden, is de montagetijd kort en zijn de elementen eenvoudig te demonteren voor hergebruik. Havebo verplaatst zich in uw behoeften om u optimaal te adviseren en te ondersteunen We denken mee met de veranderingen in de markt zoals de aangescherpte.


De Havebo SL-Combinatievloer niet meer weg te denken in renoverend Nederland. Deze zorgt ervoor dat de stalen liggers tot x beter beschermd zijn tegen corrosie dan verzinkt staal. De opbouw van de “natte uitvoering” is identiek aan de uitvoering van de combinatievloer met betonnen T- liggers. De oude houten vloeren waren op veel plaatsen verrot en dat droeg bij aan vochtproblemen en warmteverlies.


Het centimeter dikke vloerpakket van Havebo maakt daaraan definitief een einde.

Snel een geïsoleerde begane grondvloer nodig? Bij de natte verwerking van Havebo SL-Combinatievloer dient een druklaag van mm (boven de ligger) met wapeningsnet Ø 5-1te worden aangebracht, en een afwerklaag van mm. De naden aan de zijkant van de vloer en bij de passtukken moeten met flexibele PUR afgedicht worden. Bij een ‘droog’ systeem worden EPS-platen over de EPS-vulelementen geleg met daaroverheen een dampremmende folie en underlayment. Mede-eigenaar Aannemingsbedrijf W. Deze week hebben we een nieuwe SL combinatievloer aangebracht als vervanging van een aangetaste houten vloer.


Like Liked UnlikeNieuwe vloer! Sign in to like this article. De SL - combinatievloer is de renovatievloer bij uitstek.


De Balken- broodjesvloer ( Combinatievloer ) is speciaal ontwikkeld als begane grondvloer boven kruipruimten voor zowel de woning- als utiliteitsbouw. De flexibele productiemethode en de uitgebreide voorraad die wij aanhouden staan garant voor snelle levertijden. Info over havebo combinatievloer. Resultaten van zoekmachines!


Vergelijkbare zoekopdrachten voor havebo combinatievloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts