maandag 11 november 2019

Konijnen overlast bestrijden

Advies tegen konijnenoverlast. Voor advies over uw specifieke situatie kunt u contact opnemen dan kunnen wij u verder informeren over de diverse soorten van beheer en eventuele juridische aspecten. De adviezen zijn gebaseerd op een ruime praktijkervaring en een constante perfectionering van de door ons ontwikkelde en beproefde methodes. Konijnen kunnen flinke overlast veroorzaken.


Soms is bestrijden van een konijnenplaag nodig om schade te voorkomen. Voor het vangen, bestrijden en verjagen van wilde konijnen bent u bij ons aan het juiste adres.

Zo richten wilde konijnen knaagschade aan planten en bomen aan, laten zij veel uitwerpselen achter en veroorzaken zij graafschade. Houdt uw tuin of erf konijn en eekhoorn vrij met ons aanbod aan verjagers en weringsmiddelen van merken als Weitech, Pest-Stop, BSI en Havahart. Hierbij worden de konijnen gevangen met behulp van fretten. Dit is een terugkerende actie omdat de konijnen niet altijd in het hol aanwezig zijn. Het is de meest doeltreffende en humane manier om konijnen te bestrijden.


Ook is het ecologisch verantwoor veilig en onschadelijk voor mensen en gebouwen. Meer weten over konijnen vangen? Wilt u meer informatie over het vangen van konijnen en de bestrijding hiervan, of heeft u vragen over konijnenoverlast ?

Neem dan vrijblijvend contact met. Wij hebben op onze moestuin verschrikkelijk veel last van konijnen. Ik heb last van een konijnenplaag in mijn tuin die het gazon vernielen, hoe kom ik van die dieren af? Kan ik het hol vol water laten lopen of heeft dat g. Het stikt hier van de wilde konijnen in de tuin.


Ze graven me de hele tuin vol holen en de tuin ligt bezaaid met konijnenkeutels die onze honden weer heel lekker. Bijvoorbeeld in stedelijke gebieden. Het is wel belangrijk dat de roofvogels en fretten op de juiste manier ingezet worden. Op lokaal niveau kunnen konijnen een ware plaag vormen.


Door ziektes zijn de afgelopen jaren de aantallen laag gebleven, maar het konijn is duidelijk bezig met een ‘come-back’. Doordat populaties in zeer korte tijd tot onacceptabele grootte kunnen toenemen, is het raadzaam ervoor te zorgen dat aantallen binnen de perken. AAA Control is gespecialiseerd in konijnen bestrijding en zal deze met de nieuwste methodes en vakkennis uitvoeren. Ook kunnen wij van dienst zijn in het voorkomen van konijnen overlast. Brimex natuurlijke milieuvriendelijke producten.


Kwaliteitsproducten voor de professionele tuinbouw, hoveniers, tuincentra, particuliere (moes)tuin liefhebber. Iedere tuinliefhebber heeft wel eens te kampen met problemen in de tuin. Dit kunnen vrij uiteenlopende problemen zijn.

Onder bepaalde voorwaarden is bijzondere jacht of bestrijding mogelijk. Bestrijding vindt plaats door het. Indien u last heeft van schade door een wild konijn of konijnenplaag, kunnen wij u op verschillende manieren helpen deze konijnen overlast te bestrijden ! Kardinaalsmuts euonymus snoeien struiken ongedierte bestrijden struik soorten bloemen vermeerderen.


Konijn-weg verjaagt konijnen voor een lange tijd af. Dit product is samengesteld uit 1 natuurlijke producten op basis van plantenmateriaal met krachtige.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts