donderdag 7 november 2019

Kasseien oprit

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze week extra scherp geprijsd. Onderhoud oprit in kasseien. Zeker in België en Noord-Frankrijk zijn ze nog steeds erg populair. De reden dat ze vaak gebruikt worden voor het terras is simpel: met een terras in kasseien ben je zeker van een authentieke uitstraling en hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud.


De hardstenen kasseien kenmerken zich door een egaal oppervlakte en zijn zoals de naam al doet vermoeden slijtvast.

Hardsteen is geschikt voor decoratief gebruik voor bestrating van uw terras, tuin of oprit. Je vindt ze ondanks concurrentie van moderne materialen zoals asfalt en beton nog steeds in veel dorpskernen terug. Maar echte natuurstenen kasseien zijn tegenwoordig zo exclusief, dat ze bijna uitsluitend voor restauratie van historische stadszichten en dergelijke gebruikt worden. Enkele populaire soorten zijn Zweeds graniet, Portugees graniet, Turks Vietnamees basalt of Belgisch porfier. Vandaag offerte gekregen voor het plaatsen van porfier kasseien in oprit (je) van m2.


Inbegrepen: opbreken oude stenen inrit en storten puin, fundering in stabilise, boordstenen in arduin (m). Is dit een normale prijs ? Choosing the Right Surface It is actually a huge step out the back door: you’ve decided to develop or even upgrade an outdoor patio. Oprit of toegangsweg in Zweedse kasseien , Belgische gres of kinderkoppen aanleggen is tijdloos.

Onze kasseileggers leerden het vak van hun vaders en grootvaders , vakmanschap overgedragen van generatie op generatie, steen na steen. Telkens opnieuw streven wij naar de perfecte uitvoering van uw. Voor de aanleg van een terras of oprit in kasseien wordt meestal een bedrijf ingehuurd.


Mocht u een meer ervaren doe-het-zelf’er zijn, moet u toch enkele dingen weten. Een van de grootste voordelen van een kasseiterras is de duurzaamheid. Kasseien blijven hun waarde behouden. Platines kasseien zijn nog steeds onverminderd populair als bestrating voor opritten , terrassen en looppaden.


Hallo Wij gaan zelf onze oprit leggen met Porfier kasseien 15x15. Hoe kan ik het best tewerk gaan. Het woord kassei (en de oudere vorm kalsijde) komt van het Latijnse (via) calceata: met steen bedekt(e weg). De afgelopen decennia heeft het woord via het wielerjargon ook ingang gevonden in het Noord-Nederlands. Vaak zijn kasseien op maat gehakte stukken porfier.


Onze vakmannen weten raad met elke oprit of elk terras: van gebakken kleiklinkers of kasseien (gezaagd of ongezaagd) tot graniet, blauwe steen, enz. Bestratingen, Beresterk in bestratingswerk! Wij beschikken over een zeer uitgebreid gamma van oude kasseien , klinkers, tegels, borduren en kinderkoppen. Maar ook als opsluitrand is het een prachtige uitstraling.


Kwalitatief Keiharde Porfierkei. Kandla grey is een zeer harde zandsteen met een natuurlijk gekloven vlak oppervlak waardoor ze zowel geschikt is voor opritten als terrassen. Kandla platines zijn te combineren met alle bouwstijlen maar ogen het mooist bij moderne woningen waar een strakke oprit gewenst is.

Wilt u graag dat uw oprit mooi aangelegd is? Dan zit je hier aan het juiste adres. Voor het aanleggen van opritten kan je beroep doen op Baeyens Eric.


Eric is een vakman met meer dan jaar ervaring in aanleggen van opritten , kasseien en terrassen. Wij kunnen voor u een oprit zeer voordelig aanleggen waar u jarenlang. Ook voor het heraanleggen van uw oprit , tuinpaden,. Vlekken op een betonnen oprit of garage verwijderen.


Olievlekken op de oprit naast je huis of garage kunnen de look van je oprijlaan er al snel onverzorgd laten uitzien. Wanneer die olievlekken op een betonnen oprit zitten kunnen die in vele gevallen wel verwijderd of zeker verminderd worden. Bereken de mprijzen op onze pagina voor het opnieuw bestraten van uw oprit en bespaar op de kosten.


Verkiest u grote natuurtegels voor uw terras? Een oprit laten aanleggen is geen makkelijke klus. Bent u wel gewonnen voor platines voor de aanleg van uw oprit ? Neem gerust uw tijd om het juiste materiaal voor uw project te kiezen. Op zoek naar kasseien van topkwaliteit of gespecialiseerde kassei - en tegelleggers?


Vertrouw op de knowhow van De Coninck Natuursteen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts