dinsdag 5 november 2019

Weber gasflesje

Specialistisch advies nodig? Kies uit 2producten vanaf € 50. Laat je inspireren door ons grote aanbod Weber. Jij bepaalt hoe je betaalt. Vandaag bestel morgen in huis.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Keuze uit 2buitenkeukens! De laagste prijs op Beslist. Dit Weber gasbusje gaat ongeveer tot uur mee en is niet hervulbaar.


Nadat je de gasbus op de barbecue gemonteerd hebt kun je direct barbecueën. Je kunt de gasbus niet loshalen en daarna weer gebruiken. De Weber Go-Anywhere doet wat de naam al doet vermoeden, hij gaat overal met je mee.


Deze kleine barbecue is compact maar zeker niet klein, met een kookoppervlak waar veel barbecues jaloers op zijn. Bereid je voor op ongeëvenaard barbecueën, van Chicago-style pizza’s en vegetarische chili tot garnalenrolletjes met bacon. Met meer dan 2recepten en geïllustreerde, stapsgewijze instructies onthult Weber ’s Klassiekers alle geheime krachten van jouw barbecue.


De Weber gasdrukregelaar met slang is geschikt voor alle Weber gasbarbecues. De drukregelaar is aan te sluiten op een navulbare tank. De bijgeleverde slang is centimeter lang. Als je zo een wegwerpfles van weber koopt of bij een bbq speciaalzaak of campingwinkel ben je altijd veel duurder uit dan dat je een flesje merkloos koopt bij een bouwmarkt die deze flesje bv ook verkoopt om te solderen of weet ik wat.


Plaats gasflessen altijd wel rechtop en op een stabiele ondergron dichtbij de barbecue en zorg dat kinderen uit de buurt blijven van de gasfles. Lichtgewicht BBQ Gasfles Ook de lichtgewicht gasflessen die de laatste jaren geïntroduceerd zijn en de aluminium gasfles , kun je gebruiken als BBQ Gasfles. Het grootste aanbod Weber Barbecues online.


Profiteer direct van de beste deal! Het EasyBlue-assortiment van Primagaz bevat verschillende gasflessen om te barbecueën. Zo zijn er de EasyBlue PLUS (kg) en EasyBlue XL (kg), beide gevuld met biopropaan. Deze gasflessen in lichtgewicht staal zijn erg handig in gebruik en dragen bij aan een beter milieu.


Al jaren werd ernaar gevraagd: met deze Weber hoes is zelfs de gasfles van de buitenkeuken een lust voor het oog. Om de barbecue aan te steken druk je simpelweg op de Quick Start-knop. Het Weber gasflesje wordt niet meegeleverd.


Om aan al deze toepassingen tegemoet te komen is ook het assortiment van Primagaz erg uitgebreid. Zo vindt u voor elke toepassing de juiste gasfles. Een gasflesje is vaak voordeliger en het is duurzamer barbecueën. De ombouwset is afzonderlijk verkrijgbaar.


Voor het gasbusje zit er een houder bij die praktisch en veilig te gebruiken is. Welkoop is jouw adres voor al je barbecuebenodigdheden. In onze webshop zijn de beste barbecues verkrijgbaar, zoals van de merken Cobb en Weber.


Voor specifieke soorten barbecues bij je bij ons ook aan het juiste adres: we bieden barbecues die elektrisch werken, maar ook op houtskool of gas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts