maandag 25 november 2019

Klimroos budel

Hierbij staat ervaring en betrokkenheid voorop, zodat onze deelnemers altijd kunnen rekenen op een gezellige én veilige omgeving. Onze kracht zit in onze vrijwilligers, want die zijn net zo enthousiast als onze deelnemers. Samen creëren we kleine stukjes dagelijks geluk. Voor iedereen zijn er mogelijkheden.


Noteer dit alvast in jullie agenda!

Hieraan gekoppeld is op zondag de rondrit voor mensen met een beperking van stichting de Klimroos uit Budel en andere deelnemers uit onze omgeving. Dit jaar viert de organisatie, MTC De Cityriders, haar jarig jubileum. De Klimroos Budel - Hernieuwde levenskracht.


Het doel: zoveel mogelijk trikers, quad- en motorrijders met zijspan naar Budel krijgen om mensen met een verstandelijke beperking van stichting de Klimroos een ritje te geven. Het Klimroostreffen vindt dit jaar plaats van tot en met juli. De activiteiten die er plaatsvinden staan echter minder in het geheugen gegrift.


Het nieuwe bestuur wil daar verandering in brengen.

Op dit moment zijn de keuringen vanaf onze eigen locatie in Budel weer mogelijk! Senioren Rijbewijs (vanaf jaar) € 350. Groot rijbewijs (tot jaar) € 550.


Elke maandag en donderdag kunnen senioren uit Budel en omgeving er hun dagen zinvol en aangenaam doorbrengen in gezelschap van elkaar en onder deskundige leiding. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


De twijgen zijn op een aantal punten subtiel vast gezet aan de gevel. Toch lijkt het alsof de roos op zichzelf blijft staan. Afbeelding: Het aanbinden van een klimroos of klimplant gaat goed met bindbuis. Het rubber is elastisch en rekt op met de groei. Categorie: Sociaal-cultureelbureau.


Gaande weg de jaren zijn er ook individueel nog een aantal deelnemers bij gekomen uit de omgeving van Hamont-Achel en Cranendonck. Budel te krijgen, om vervolgens op zondag juli een tourrit te gaan maken met mensen met een beperking van stichting de Klimroos uit Budel. Er wordt weer gekiend in de Klimroos -accommodatie aan de Poelderstraat te Budel.


Het kienen is voor iedereen toegankelijk en de opbrengst komt geheel ten goede aan de stichting.

Er zijn weer mooie prijzen te winnen. Ook dit jaar waren er weer tientallen motoren (met en zonder zijspan) en trikes aanwezig om te rijden in de stoet. Onderweg worden ze vergezeld door tientallen bulderende motoren.


De toertocht is het hoogtepunt van het Klimroostreffen, dat dit jaar voor de twintigste keer wordt gehouden door de Budelse motortoerclub Cityriders. Kerstmarkt Budel -Schoot, Budel -Schoot, Noord-Brabant, Netherlands. Budel (in het Budels dialect: Buul), Budel -Schoot en Budel -Dorplein zijn dorpen in het zuid-oosten van de provincie Noord-Brabant. De Budelse dorpen grenzen aan de Belgische gemeente Hamont-Achel en de Limburgse gemeente Weert. Bedrijf: Klimroos Stichting.


Op deze dag wordt een BBQ georganiseerd en zal de vrijwillige brandweer van Budel aanwezig zijn om de deelnemers de gelegenheid te geven een ritje met de brandweerauto te maken en met de brandweerspuit te oefenen. Bloei in: mei,jun,jul,aug,sep,okt doorbloeiend geurend naar anjers bijna doornloos zon halfschaduw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts