woensdag 6 november 2019

Strak modern hekwerk

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Kamers vrij in Moderne Hotel. Bestel direct je schutting online!

Bent u op zoek naar een hekwerk met een chique uitstraling voor uw woning, bedrijf of hotel met een vriendelijk prijskaartje, dan is ons luxe spijlenhekwerk een prima alternatief. Segeren Smeedwerk plaatste dit exclusieve hekwerk rondom het monumentale pand van de opdrachtgever. De vraag was een modern , strak hekwerk dat de aandacht niet van de villa af zou leiden. Ook het transparante uiterlijk van het stijlvolle hekwerk draagt hier aan bij. De poort kan middels een intercom van afstand geautomatiseerd geopend worden.


De term ‘ strak ’ past perfect bij dit soort sierhekwerk, omdat de doorlopende spijlen en de blinde verbindingen zorgen voor een uiterst fraai en modern uiterlijk. De term ‘robuust’ sluit perfect aan, omdat de constructie met doorlopende spijlen door zowel de onder- als bovenligger dit hekwerk uiterst vandalismebestendig maakt. U heeft een strak modern huis, maar wilt een tijdloze sfeer creëren door daar een van de vele hekwerken van DJS hekwerken aan toe te voegen.

Dit en vele andere situaties zijn mogelijk bij dit bedrijf. STRAK HEKWERK Breedte van de hekken is 200cm, prijzen zijn per meter en bij aankoop van hek wordt paal geleverd. Wat is een modern hekwerk ? Onder moderne hekwerken verstaan we hekwerken die je herkent aan strakke lijnen. De moderne stijl is erg populair. Binnen de moderne stijl zijn er tal van soorten hekwerken beschikbaar.


Hieronder zie je een voorbeeld van het verschil tussen een klassiek en een modern hekwerk. Van Leur Hekwerk heeft een groot aanbod in moderne hekwerken en poorten. In onze showroom hebben wij vele moderne modellen staan die u met eigen ogen kunt bekijken. Bent u geïnteresseerd in één van onze producten.


Gezamenlijk kunnen we tot een ontwerp komen hoe uw hekwerk eruit moet komen te zien. Wij denken met u mee, maar komen niet ter plaatse bij u opmeten. U bent dus geheel verantwoordelijk voor de maten van uw hekwerk. Shop nú alle soorten schuttingen! Modern hekwerk Modern hekwerk uit onze eigen productiehal.


Een modern hekwerk kenmerkt zich door het strakke en minimalistische karakter.

Er zijn vrijwel geen ronde vormen of overbodige ornamenten in het moderne hekwerk. Door deze strakke uitvoering creëren we met het hekwerk een rustige uitstraling die zich kenmerkt door rechte lijnen. Strakke poorten worden gekenmerkt door het gebruik van strakke , geometrische patronen en de totale afwezigheid van ronde vormen en ornamentiek.


Een rationele poort volgens het principe ‘Less is More’. En door zijn simpele lijnvoering passen deze poorten wonderwel bij verschillende types van architectuur, hedendaags én klassiek. Een strak, modern hekwerk dat past bij elk type woning.


De hekwerken passen het beste bij moderne strakke woningbouw of. XL Dubbele tuinpoort hekwerk gepoedercoat staal. Jim Hereijgers, de specialist in alle soorten hekwerk en poorten. De ontwikkelingen in de markt staan voor ons niet stil. Daarnaast zijn er mogelijkheden om dit hekwerk in verschillende RAL kleuren te leveren.


Meerdere vrolijke kleuren zou bijvoorbeeld heel goed toegepast kunnen worden voor omheining van kinderdagverblijven. Spijlenhekwerk heeft een rustige, strakke uitstraling, wat voor iedere toepassing geschikt is. U kunt kiezen uit een ronde, of een vierkante spijl. Verder zijn er verschillende afwerk mogelijkheden, zoals het laten afschuinen van de bovenkant van de spijlen, of deze recht af te laten slijpen.


Vind de beste selectie strak modern hekwerk fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit strak modern hekwerk voor de dutch luidspreker markt bij. Hekwerken in de Art Stahl stijl zijn voornamelijk hekwerken met een strak lijnenspel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts